LiteraBlog Marți, 24 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Întâlniri în vacanță“, de Emily Henry

Marți, 24 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Întâlniri în vacanță“, de Emily Henry

Marți, 24 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Întâlniri în vacanță, de Emily Henry.

Întâlnirile de vacanță sunt minunate. De ce să le strici îndrăgostindu-te?

Poppy și Alex. Alex și Poppy. Nu au nimic în comun. Ea este un copil rebel cu o poftă nesățioasă de călătorii; el preferă să stea acasă și să citească. Dar încă din facultate sunt cei mai buni prieteni. În cea mai mare parte a anului, locuiesc departe unul de celălalt – ea este în New York City, iar el în micul lor oraș natal –, dar în fiecare vară, timp de un deceniu, au avut împreună o săptămână glorioasă de vacanță.

Până când au stricat totul. De doi ani nu și-au mai vorbit.

Poppy are tot ce ar trebui să-și dorească, dar este blocată într-o rutină care o obosește. Când cineva întreabă când a fost cu adevărat fericită ultima dată, ea știe, fără îndoială, că a fost în acea călătorie nefastă, finală, cu Alex. Și așa, decide să-și convingă cel mai bun prieten să mai meargă într-o vacanță împreună. Acolo își pune sufletul pe masă. Și iubirea pentru el.

Are o săptămână să rezolve totul. Dacă ea poate ocoli singurul mare adevăr care s-a ascuns întotdeauna în mijlocul relației lor aparent perfecte, ce ar putea merge prost?

CE SPUN CRITICII DESPRE ÎNTÂLNIRI ÎN VACANȚĂ

Emily Henry este cea mai nouă autoare pe care o cumpăr automat, iar «Întâlniri în vacanță» este escapada perfectă: o evadare sinceră, amuzantă și tandră, care ți-ai dori să dureze o veșnicie.“ (Jodi Picoult, autoarea bestsellerului „O scânteie de viață“)

DESPRE EMILY HENRY

Emily Henry este autoare de bestselleruri New York Times, printre care amintim Două cărți și o vacanță și Întâlniri în vacanță. Scrie povești despre dragoste și familie, pentru adolescenți și pentru adulți deopotrivă.

A studiat scrierea creativă la Hope College și New York Center for Art & Media Studies, iar acum își petrece majoritatea timpului în Cincinnati, Ohio, și în partea din statul Kentucky de la sud de metropolă.

O găsiți pe Instagram cu numele @EmilyHenryWrites.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 49,90 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.