LiteraBlog Marți, 3 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Scrisori din trecut“, de Kayte Nunn

Marți, 3 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Scrisori din trecut“, de Kayte Nunn

Marți, 3 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Scrisori din trecut, scrisă de Kayte Nunn.

Rezistă iubirea peste 60 de ani?

1951. Esther Durrant, o mamă tânără, este internată într-un azil de boli mintale de către soțul ei. Condus de un psihiatru care tratează pacienți ce au suferit de pe urma războiului, spitalul, aflat pe o insulă izolată din Anglia, este la început închisoarea lui Esther, dar în curând devine, în mod surprinzător, refugiul ei.

2018. Rachel Parker se angajează cercetătoare în insulele Scilly, în largul coastei Cornwallului. Când o furtună violentă o forțează să se adăpostească pe o insulă îndepărtată, ea descoperă o colecție de scrisori de dragoste ascunse. Captivată de pasiunea și tandrețea lor, Rachel se hotărăște să dea de urma destinatarului. Dar nu are idee despre consecințele de amploare pe care le va aduce decizia ei. Între timp, la Londra, Eve o ajută pe bunica ei, o alpinistă renumită, să-și scrie memoriile. Când este contactată de Rachel, aceasta pune în mișcare un lanț de evenimente care amenință să dezvăluie secrete îngropate de mai bine de șaizeci de ani.

CE SPUN CRITICII DESPRE SCRISORI DIN TRECUT

O narațiune captivantă, acoperind două perioade diferite, care se desfășoară cu răbdare și urmărește călătoria lui Esther spre vindecare și integritate, precum și încercările lui Rachel de a trece dincolo de dorul de ducă și de refuzul de a se complica legându-se de o casă, de o slujbă sau de o relație. Povestea de dragoste este neașteptată, dar autentică, iar finalul evidențiază puterea durabilă a iubirii și a iertării. Ideală pentru cititorii Lucindei Riley și ai lui Sarah Jio.“ (Booklist)

DESPRE KAYTE NUNN

Kayte Nunn este autoarea a șase romane, printre care bestsellerele internaționale The Botanist’s Daughter, The Silk House și The Last Reunion. The Botanist’s Daughter a fost distinsă cu Premiul Winston Graham Historical Fiction 2020. Romanele lui Kayte sunt disponibile în întreaga lume în limba engleză și au fost traduse în zece limbi.

Născută în Singapore, crescută în SUA și în Marea Britanie, ea locuiește acum în nordul statului New South Wales, Australia.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.