LiteraBlog Marți, 31 august 2021, la toate chioșcurile de presă: „Flori aurii de toamnă” de Susan Meissner

Marți, 31 august 2021, la toate chioșcurile de presă: „Flori aurii de toamnă” de Susan Meissner

Marți, 31 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Flori aurii de toamnă, scrisă de Susan Meissner. În acest roman captivant și emoționant, o eșarfă minunată leagă două femei afectate de câte o tragedie personală.

Septembrie 1911. Pe Insula Ellis din portul New York, asistenta medicală Clara Wood nu poate face față întoarcerii în Manhattan, unde bărbatul pe care îl iubea a murit în incendiul de la Triangle Shirtwaist. Apoi, în timp ce îngrijește un imigrant febril a cărui pierdere o oglindește pe a ei, devine interesată de un nume brodat  pe eșarfa pe care acesta o poartă… și se trezește prinsă într-o dilemă care o obligă să înfrunte adevărul despre presupunerile pe care  le-a făcut. Ceea ce află ar putea să o distrugă – sau să o elibereze.

Septembrie 2011. În cartierul Upper West Side din Manhattan, Taryn Michaels, rămasă văduvă, s-a convins că trăiește o viață  împlinită, lucrând într-un fermecător magazin de țesături și  crescându-și singură fiica. Apoi, o fotografie pierdută de mult  apare într-o revistă națională, iar ea este forțată să retrăiască ziua îngrozitoare în care soțul ei a murit în atacul de la World Trade Center… în aceeași zi în care un străin i-a întins mâna și a salvat-o. Dar o reîntâlnire întâmplătoare și o eșarfă veche de un secol  ar putea să-i deschidă ochii lui Taryn asupra forțelor neștiute  care acționează în viața ei.

Ce spun criticii despre Flori aurii de toamnă

„[Meissner] creează două personaje impresionante  și ușor de admirat, pe care cititorii le vor aprecia.  O carte emoționantă și inspirațională.” (Kirkus Reviews)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.