LiteraBlog Marți, 5 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Insula de la răsărit” de Jenny Ashcroft

Marți, 5 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Insula de la răsărit” de Jenny Ashcroft

Marți, 5 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge romanul Insula de la răsărit, scris de Jenny Ashcroft.

Singapore, 1897. Harriet și Mae Grafton sunt gemene identice, de douăzeci de ani, născute în urma unei aventuri scandaloase. Ele au crescut în India, fiind afectate de bârfe și ostracizate de înalta societate. Se aveau una pe cealaltă și asta era suficient. Dar când bogatul lor binefăcător le trimite în Singapore, îl întâlnesc pe misteriosul Alex Blake, iar relația lor se destramă cu consecințe devastatoare.

1941. Ivy Harcourt este detașată în Singapore, în timp de război, pe fondul amenințării iminente a invaziei japoneze. Ivy știe că insula este destul de departe de Londra devastată de război, dar este total nepregătită pentru ceea ce o așteaptă: străini din trecutul bunicii sale Mae, o poveste de dragoste de neoprit și un secret cutremurător care așteaptă să fie descoperit…

Ce spun criticii despre Insula de la răsărit

„Minunat scrisă… O poveste de dragoste emoționantă.”  (Tracy Rees, autoarea romanului Misterul fetei de zăpadă)

„Evocatoare, luxuriantă și frumos scrisă, Insula de la răsărit este o lectură captivantă.” (Nikola Scott)

„Te absoarbe și te poartă în timp… O lectură bogată și satisfăcătoare.” (Gill Paul, autoarea romanului Jackie și Maria)

Despre Jenny Ashcroft

Este o autoare britanică de ficțiune istorică. Și-a petrecut mulți ani din viață lucrând și explorând Australia și Asia, iar acum locuiește la Brighton, pe malul mării, împreună cu familia. Este absolventă de Istorie la Universitatea Oxford și a fost întotdeauna fascinată de trecut, mai ales de evenimentele majore care au transformat viețile oamenilor obișnuiți.

De aceeași autoare:

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.