LiteraBlog Miercuri, 17 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: cartea „2030: Cum vor afecta și vor remodela viitorul actualele tendințe majore”

Miercuri, 17 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă: cartea „2030: Cum vor afecta și vor remodela viitorul actualele tendințe majore”

Miercuri, 17 februarie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea 2030: Cum vor afecta și vor remodela viitorul actualele tendințe majore, scrisă de Mauro Guillén.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,9 lei.

Apărut la Editura Litera în colecția Kronika, 2030: Cum vor afecta și vor remodela viitorul actualele tendințe majore este un ghid remarcabil al schimbărilor care urmează și un exercițiu de „gândire laterală“ care revoluționează felul cum privim schimbările cataclismice (catastrofale vrei să zici? sau dramatice, violente?) și consecințele lor.

Despre volumul 2030: Cum vor afecta și vor remodela viitorul actualele tendințe majore

Lumea se schimbă dramatic în fața ochilor noștri – ești pregătit pen­tru ceea ce urmează? Iată o analiză revelatoare realizată de unul dintre cei mai importanți experți în tendințe globale, care include și o notă despre modul cum pandemia de COVID-19 va amplifica și accelera fiecare schimbare.

Potrivit lui Mauro F. Guillén, singura șansă reală de a înțelege transformările actuale și efectele lor este să gândim lateral, să abordăm problemele creativ și din perspective noi. În loc să ne concentrăm asupra unei singure tendințe – de pildă, schimbările climatice sau ascensiunea regimurilor non-liberale –, autorul ne încurajează să reflectăm la interacțiunea dinamică dintre aceste forțe, care converg într-un punct critic – anul 2030 –, punctul de la care nu mai există cale de întoarcere.

Ce spun criticii despre 2030: Cum vor afecta și vor remodela viitorul actualele tendințe majore, volum apărut la Editura Litera

„De prea mult timp, modul în care publicul larg înțelege științele sociale a fost dominat de ideile economiștilor și psihologilor. Știm multe despre ce se întâmplă cu dolarul și cu simțurile noastre, dar suntem surprinzător de ignoranți când vine vorba de felul cum structurile sociale transformă lumea din jur. Genialul sociolog Mauro Guillén schimbă acest lucru. Cartea lui, îndrăzneață și provocatoare, ne explică de ce avem mai puțini copii, de ce clasa de mijloc stagnează și de ce noi puteri sunt în ascensiune.“ (Adam Grant, autor al bestsellerului Originalii)

*Acest titlu poate fi achiziționat la toate chioșcurile de presă din țară la un preț special. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.