LiteraBlog Săptămâna 05-11 septembrie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 05-11 septembrie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 05-11 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Aici și acum, de Santa Montefiore, Copiii nopții. Povestea stranie și eroică a României moderne, de Paul Kenyon, și Războiul celor două regine,de Jennifer Armentrout.

Marți, 06 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Aici și acum, de Santa Montefiore.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 39,99 lei!

Când ai putea pierde totul într-o clipă, tot ceea ce contează este aici și acum…

Marigold și-a petrecut zilele având grijă de cei din jurul ei, împletind viața de familie cu gestionarea magazinului local. Când se trezește că începe să uite lucruri, toată lumea o pune repede pe seama vârstei. Dar ceva nu este în regulă și devine din ce în ce mai greu pentru cei din jur să ignore aceste pierderi de memorie.

Pe măsură ce starea lui Marigold se înrăutățește, pentru prima dată familia ei trebuie să găsească modalități de a o proteja pe femeia care a avut întotdeauna grijă de ei. Disperată să-și arate sprijinul, comunitatea locală se reunește pentru a-i arăta că pierderea amintirilor nu contează, atunci când există oameni care își vor aminti în locul tău…

Ce spun criticii despre Aici și acum

Plină de personaje minunate, este o carte amuzantă, tristă, emoționantă și înduioșătoare, care tratează cu tandrețe un subiect dificil. Să țineți o batistă la îndemână…“ (Choice Magazine)

Miercuri, 07 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Copiii nopții, de Paul Kenyon

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 49,90 lei!

România, singura țară din Europa de Est care vorbește o limbă romanică, a fost mereu diferită de vecinele sale, iar în secolul XX s-a confruntat pe plan intern cu o galerie de personalități controversate: regele corupt Carol al II-lea; liderul antisemit al Gărzii de Fier, Corneliu Zelea Codreanu, sau generalul vanitos Ion Antonescu, care a venit la putere în 1940 și a condus țara într-o alianță cu Germania nazistă. După 1945, puterea a fost preluată de micul Partid Comunist, sub care țara a fost victima represi­unii de tip stalinist și a colectivizării după model sovietic.

Apoi, în 1965, odată cu venirea la putere a lui Nicolae Ceaușescu, în România a început cea mai ciudată dictatură din istoria recentă a Europei.

Mai mult decât o poveste a României moderne care se citește ca un roman, Copiii nopții este și o descoperire personală a acestei țări extra­ordinare. Atenția pe care Paul Kenyon o acordă viciilor și tendințelor cleptomane ale despoților se combină cu o analiză sinceră și personală a unei familii românești.

Ce spun criticii despre Copiii nopții

 „Cartea lui Paul Kenyon se adâncește în această istorie și aduce la viață o galerie ascunsă de personaje.“ (BBC History Magazine)

Joi, 08 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Războiul celor două regine, de Jennifer L. Armentrout

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 69,90 lei!

DIN DISPERAREA COROANELOR AURITE…

Casteel Da’Neer este perfect conștient de faptul că nu sunt mulți la fel de parșivi și de răzbunători ca Regina de Sânge, dar nimeni, nici măcar el, nu ar fi putut să se pregătească pentru zguduitoarele dezvăluiri. Amploarea a ceea ce a făcut Regina de Sânge este de neimaginat.

ȘI NĂSCUTĂ DIN CARNE DE MURITOR…

Nimic nu o va opri pe Poppy de la a-l elibera pe Regele ei și de la a distruge tot ce prețuiește Coroana de Sânge. Susținută de paznicii zeului primitiv al vieții și de vârcolaci, Poppy trebuie să îi convingă pe generalii Atlantiei să accepte ca războiul purtat să se ducă în condițiile stabilite de ea ‒ pentru că, de data asta, chiar nu au cum să dea înapoi. Nu dacă își doresc să creeze un viitor în care ambele regate să coexiste în pace.

SE RIDICĂ O MARE FORȚĂ PRIMITIVĂ…

Împreună, Poppy și Casteel sunt nevoiți să adopte tradiții vechi și noi pentru a-i ține în siguranță pe cei dragi și a-i proteja pe cei care nu se pot apăra singuri. Însă războiul este doar începutul. Forțe primitive antice au început să se frământe, dezvăluind grozăvenii ce au început cu mult timp în urmă. Pentru a pune capăt intrigilor Reginei de Sânge, Poppy ar putea fi nevoită să devină ceea ce a fost profețit că va deveni ‒ lucrul de care se teme cel mai rău.

VESTITOAREA DE MOARTE ȘI DE DISTRUGERE.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.