LiteraBlog Săptămâna 12-18 septembrie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 12-18 septembrie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 12 – 18 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Băiatul cel bun, de Elle Kennedy & Sarina Bowen și Casa de sticlă, de Eve Chase.

Joi, 15 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Băiatul cel bun, de Elle Kennedy & Sarina Bowen

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 39,99 lei!

Organizarea nunții fratelui ei este cea mai mare provocare din viața lui Jess Canning. Și, cum se consideră marea ratată a familiei, nu își poate permite să dea greș. Și nimeni – absolut nimeni! – nu trebuie să afle despre colosala greșeală pe care a făcut-o în primăvară, în­tr-un moment de slăbiciune, încurcându-se cu cavalerul de onoare. A fost ceva necugetat – și clar nu se va repeta. Categoric. Chiar dacă tipul este cel mai sexy individ pe care l-a văzut ea vreodată.

Blake Riley privește această nuntă ca pe un mare dar de la Dumnezeu. Jess este domnișoara de onoare, iar el este cavalerul de onoare? Jocul poate începe! Ce dacă întâmpină puțină (bine, multă) rezistență? Nu are decât să o convingă pe încăpățânata blondă că este un băiat bun, care doar s-a ales, total necuvenit, cu o reputație proastă. Din fericire, orice jucător profesionist de hochei știe că trebuie să depui eforturi dacă vrei să înscrii. Și el este un jucător excelent.

Dar Jess are lucruri mult mai importante de care să se preocupe decât o idilă cu acest bărbat-copil sexy și copleșitor. E bântuită de întrebări precum: Va începe ceremonia la timp, chiar dacă a îmbătat-o cineva pe bunica? Își are sclipiciul locul în această nuntă? Și este greșit să îl omori pe cavalerul de onoare?

Avertizare: Pericol de înec cu ceai sau cafea. Nu citiți această carte în locuri publice unde râsul în hohote este complet nepotrivit! Conține jucători de hochei sexy și amuzanți, giugiuleli și lenjerie intimă îndrăzneață.

Vineri, 16 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge Casa de sticlă, de Eve Chase

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 59,90 lei!

Un bebeluș este abandonat în pădurea străveche de la Foxcote, dar este găsit și salvat de locuitorii conacului, refugiați în peisajul rural în urma unui incendiu care le-a distrus casa din Londra. Fetița aduce multă bucurie în familia copleșită de tristețe și de tulburare. De teamă că autoritățile le-ar putea lua copilul, bona și membrii familiei păstrează cu strășnicie secretul. Pentru un timp, trăiesc cu toții izolați într-o lume idilică, scăldată în razele soarelui furișate printre copaci, o lume unde regulile normale ale societății nu se aplică. Dar nenorocirea nu poate fi ținută multă vreme la distanță. După câteva zile, un cadavru este găsit în pădure, iar scandalul explodează.

Zeci de ani mai târziu, o femeie care se confruntă cu propriile întrebări despre trecut este forțată să caute răspunsuri. Depășindu-și temerile cu privire la ce ar putea să afle, ea decide să descopere cu orice preț adevărul.

Casa de sticlă este un roman de familie, un roman despre dragostea maternă, despre apartenență și prevalența legăturilor sufletești în fața celor biologice.

Ce spun criticii despre Casa de sticlă

 „Un roman plin de mister, captivant, frumos scris, cu un bogat simț al atmosferei locale, cu o galerie de personaje memorabile și o mulțime de secrete adânci și întunecate.“ (Kate Morton)

„Eve Chase este o scriitoare extraordinară, iar «Casa de sticlă» este, fără discuție, cea mai bună carte a ei de până acum. Nimeni nu creează familii atât de complexe, de adorabile și de profund convingătoare ca Chase. În plus, este o maestră a narațiunii pe două planuri temporale.“ (Lisa Jewell)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.