LiteraBlog Săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Nu ratați notățile Litera disponbiile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 13 – 19 iunie 2022. Nu ratați notățile Litera disponbiile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 13 – 19 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Fiicele războiului,de Rhys Bowen, și Legături întunecate,de Elisabeth Naughton.

Marți, 14 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Fiicele războiului, de Rhys Bowen

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

O saga cuprinzătoare și captivantă despre familie, dragoste și trădare 

Al Doilea Război Mondial. Anul 1941. 

Pe moșia Farleigh, casa lordului Westerham și a celor cinci fiice ale sale, un soldat este găsit mort. Lângă el  se află o parașută. După ce uniforma britanică și bunurile sale ridică suspiciuni, agentul MI5 și prietenul de familie al lordului, Ben Cresswell, este însărcinat în secret să stabilească dacă bărbatul este un spion german. Misiunea îi oferă lui Ben șansa de a fi lângă fiica mijlocie a lordului Westerham, Pamela, pe care o iubește în taină. Dar Pamela are propriul ei secret: și-a luat un loc de muncă la Bletchley Park, unitatea britanică de spargere a codurilor. 

În timp ce Ben dă de urma unor spioni și trădători, printre care e posibil să fie un alt membru al familiei Pamelei, el descoperă o conspirație îngrozitoare, care poate schimba istoria: un plan pentru uciderea premierului Winston Churchill. Poate el, cu ajutorul Pamelei, să-i oprească pe spioni înainte ca Anglia să cadă? 

Ce spun criticii despre Fiicele războiului

Te atrage imediat, e o carte plină de suspans, romantism și stil, ca și cum ai vedea pe nerăsuflate un serial englezesc de epocă.” (Lee Child)

O acțiune bine pusă la punct și foarte amuzantă… Cu personaje atât de exact conturate, încât îți poți imagina că le întâlnești pe stradă…“ (Historical Novel Society)

Joi, 16 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Legături întunecate, de Elisabeth Naughton

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Dincolo de poarta Casei Păcatelor nimeni nu e în siguranță… 

Îl iubesc. E singurul adevăr care contează acum. Am renunțat la viața mea și m-am dedicat în întregime dorințelor și poftelor lui, și focului pe care doar el știe să-l aprindă în mine. 

Am găsit împreună salvarea și puterea, unul în celălalt. 

Dar forțe întunecate și oameni diabolici mă văd ca pe o amenințare ce trebuie eliminată. Zdrobită. 

Am încredere în dragostea noastră. Știu că poate rezista oricărei încercări. Dar nu pot să ignor umbrele tot mai amenințătoare care ne dau târcoale. 

Căci acum înțeleg că acele umbre nu urmăresc să mă distrugă, așa cum mă temeam în trecut. Pe el îl pândesc. Vor să mi-l răpească pentru totdeauna și să-l atragă definitiv în bezna sinistră a lumii pe care se luptă de atâta vreme să o evite. 

În întunericul fără scăpare al Casei Păcatelor… 

Ce spun criticii despre Legături întunecate

Un roman sexy și intens… o încheiere plină de forță a trilogiei. Autoarea știe să dozeze la perfecție emoțiile pe care le creează cititorilor.“  (Fresh Fiction

Elisabeth Naughton țese cu măiestrie o poveste fierbinte și imprevizibilă în acest roman tulburător, plin de răsturnări de situație, care vă vor ține atenția captivă până la ultima pagină.“  (Publishers Weekly)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.