LiteraBlog Săptămâna 15-21 august 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 15-21 august 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 15-21 august 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Ultima rochie de la Paris, de Jade Beer și Legământul lui Grayson, de Mia Sheridan.

Marți, 16 august 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Ultima rochie de la Paris, de Jade Beer

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Iubiri și intrigi în Orașul Luminilor

Londra, 2017. Pentru Lucille, persoana cea mai importantă din lume este bunica ei. Așa că, atunci când iubita ei bunică, Sylvie, îi cere ajutorul pentru o problemă măruntă, Lucille este fericită să o ajute. Se trezește într-un tren spre Paris, însărcinată să recupereze o rochie Dior neprețuită. Dar nu totul este așa cum pare, iar ceea ce găsește Lucille într-un mic apartament parizian o va face să cutreiere orașul în căutarea răspunsurilor la o întrebare care i-ar putea schimba întreaga viață.

Paris, 1952.Franța postbelică este plină de farmec și privilegii, iar Alice Ainsley se află în mijlocul acestei vieți tumultuoase. În calitate de soție a ambasadorului britanic în Franța, treaba lui Alice este să vadă și să fie văzută − chiar dacă nu asta și-a dorit. Soțul ei o copleșește cu bijuterii, banchete și rochii Dior, dar afecțiunea lui a devenit îngrijorător de evazivă. Pe măsură ce presiunea asupra căsniciei sale crește, singura alinare a lui Alice este prietenia cu camerista ei de încredere, Marianne. Dar când în salonul ei apare un personaj nou, Alice se trezește că tânjește să-și urmeze inima… indiferent de consecințe.

Ce spun criticii despre Ultima rochie de la Paris

În «Ultima rochie de la Paris», proza superbă a lui Jade Beer aduce la viață moda Casei Dior, în timp ce țese cu abilitate un roman care este, pe de-o parte, un omagiu adus modei, pe de alta, o poveste romantică și o celebrare a relației dintre mamă și fiică. Cititorii îl vor devora!“ (Renée Rosen)

Joi, 18 august 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Legământul lui Grayson, de Mia Sheridan

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Kira Dallaire e disperată.

Viața ei pare a fi într-un moment în care nu întrevede nicio rezolvare simplă. Cu banii pe terminate și opțiuni extrem de limitate, curajoasa și energica tânără de 22 de ani caută să se reinventeze. Ghidată de inima generoasă și personalitatea impulsivă, reușește să pună la cale un plan de supraviețuire, probabil cea mai neobișnuită idee care i-a venit până acum.

Grayson Hawthorne își pierde treptat orice speranță.

Obstacolele cu care se confruntă par, pur și simplu, insurmontabile, iar umbrele trecutului îi întunecă orice speranță. Cu capital limitat și resursele pe terminate, încearcă să readucă pe linia de plutire podgoria moștenită, un legământ făcut în memoria tatălui său. Asta până când se trezește cu o tânără care se înființează în biroul lui cu o propunere scandaloasă, dar de nerefuzat.

Ceea ce începe ca un aranjament de afaceri temporar evoluează spectaculos, pe măsură ce Kira începe să topească gheața din jurul inimii lui Grayson și aroganța cinică din atitudinea lui. Scân­teile ieșite din înfruntările lor aprind o pasiune de nestăvilit, pe măsură ce descoperă că anumite legăminte sunt făcute să fie lăsate în urmă, în timp ce altele justifică saltul în gol… spre iubire și adevăr.

Ce spun criticii despre Legământul lui Grayson

Un roman tulburător despre puterea vindecătoare a iubirii și a felului în care, uneori, doar durerea ne poate face să recunoaștem adevărata dragoste.“ (All About Romance)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.