LiteraBlog Săptămâna 18-22 aprilie 2022. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 18-22 aprilie 2022. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 18-22 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Secrete pentru o viață – Susan Meissner, În acea noapte – K.I. Lynn și Anatomia unui scandal – Sarah Vaughan.

MARȚI, 19 APRILIE 2022, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ AJUNGE CARTEA SECRETE PENTRU O VIAȚĂ, SCRISĂ DE SUSAN MEISSNER

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

În umbra războiului, sufletele inocente trebuie să facă alegeri dureroase 

Oxford, Anglia, în zilele noastre. Tânăra cercetătoare americană Kendra Van Zant, dornică să-și urmeze visul unei vieți perfecte, o intervievează pe Isabel McFarland tocmai când bătrâna este gata să dezvăluie secrete despre război, pe care le-a păstrat timp de decenii… începând cu cine este ea cu adevărat. Ceea ce primește Kendra de la Isabel este atât un dar, cât și o povară – una care îi va pune la încercare convingerile și puterea sufletească. 

Anii 1940, Anglia. În timp ce Hitler duce un război fără precedent împotriva populației civile din Londra, sute de mii de copii sunt trimiși în centre de plasament din mediul rural. Atunci când Emmy Downtree, în vârstă de cincisprezece ani, și sora ei mai mică, Julia, găsesc refugiu într-o fermecătoare cabană din Cotswolds, ambiția arzătoare a lui Emmy de a se întoarce la oraș și de a deveni ucenica unui creator de modă intră în contradicție cu nevoia profundă a Juliei de a fi mereu în prezența surorii sale. Este chiar perioada în care avioanele Luftwaffe fac ravagii, iar surorile sunt separate în mod crud, viețile fiindu-le schimbate pentru totdeauna.

CE SPUN CRITICII DESPRE SECRETE PENTRU O VIAȚĂ

Bogată în personaje, locuri și evenimente viu desenate… Tema reinventării și a răscumpărării va atinge o coardă sensibilă în rândul cititorilor.“ (Booklist)

 „Această poveste despre alegeri și consecințe îi poartă pe cititori într-o călătorie sfâșietoare prin Londra devastată de război, prin liniștea din Cotswolds și prin îndepărtata Americă… [Un] roman impresionant și emoționant.  (Historical Novel Society)

JOI, 21 APRILIE 2022, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ AJUNGE CARTEA ÎN ACEA NOAPTE, SCRISĂ DE K.I. LYNN

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

O NOAPTE MAGICĂ…

O PASIUNE NESTĂPÂNITĂ…

O COMPLICAȚIE NEPREVĂZUTĂ…

Ajunul Anului Nou și o petrecere pe care o aștepta cu mare nerăbdare îi aduc Natashei o noapte magică, petrecută în brațele lui Richard, un bărbat pasional, alături de care ar fi rămas toate nopțile din viața ei, chiar dacă abia îl cunoscuse. Dar următoarele două săptămâni în care el nu o mai caută deloc, un test de sarcină pozitiv schimbă totul și îi dă complet viața peste cap. Asta până într-o zi când Natasha intră în sala de conferințe a firmei la care lucrează pentru a participa la o ședință și pentru a-l cunoaște pe noul vicepreședinte al departamentului de finanțe. Însă acesta nu este un bătrân plictisitor și cu părul alb, așa cum se așteptase ea, ci e chiar Richard Bennett, tatăl copilului ei încă nenăscut, bărbatul în brațele căruia trăise cea mai fierbinte noapte din viața ei. Iar lucrurile se complică și mai tare. Deși Natasha și Richard locuiesc în orașe diferite, iar el este șeful ei, între cei doi arde o pasiune de nestăpânit, care îi aduce tot mai des împreună. Totuși, faptul că urmează să aibă un copil împreună, dar văd viitorul complet diferit, îi obligă să facă o alegere, chiar dacă e una dureroasă.

CE SPUN CRITICII DESPRE ÎN ACEA NOAPTE

„Un roman sexy și amuzant, care te atrage imediat într-un roller coaster de emoții din care cu greu te poți desprinde!“ (LoveReading)

VINERI, 22 APRILIE 2022, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ AJUNGE CARTEA  ANATOMIA UNUI SCANDAL, SCRISĂ DE SARAH VAUGHAN

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Soțul lui Sophie, James, este un tată iubitor, un bărbat charismatic și un ministru de succes. Cu toate acestea, el este acuzat de o infracțiune teribilă – de faptul că și-ar fi violat o colegă. Sophie este convinsă că e nevinovat și e disperată să-și protejeze familia de minciunile care amenință să o distrugă. 

Kate este avocata acuzării: o profesionistă cu experiență care știe că, la tribunal, tot ce contează este să câștigi. Și totuși ceea ce caută Kate este adevărul. Ea e sigură că James este vinovat și e hotărâtă să-l facă să plătească cu orice preț. 

Cine are dreptate în ceea ce-l privește pe James? Sophie sau Kate? Și are vreuna din ele mai multe informații decât cele oferite de instinct și de experiența personală?

CE SPUN CRITICII DESPRE ANATOMIA UNUI SCANDAL

Vaughan creează o dramă juridică desăvârșită, plasată în rândul elitei britanice și spusă din perspectiva a trei personaje principale… Excepțional.“  (Entertainment Weekly)

Vaughan sondează în profunzime viețile personajelor sale – în special experiențele oamenilor politici aflați la putere –, creând o poveste complexă și nuanțată.“  (People)

Vaughan ne oferă o perspectivă captivantă asupra mașinațiilor ascunse ale unui scandal politic și asupra tensiunii dintre justiție și privilegii. Un roman de debut rafinat și fascinant.  (Booklist)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.