LiteraBlog Săptămâna 18-24 iulie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 18-24 iulie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 18-24 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Scrisoarea de dragoste, de Lucinda Riley, Scurtă istorie a Mediteranei, de Jeremy Black și Ai grijă de ea, de K.A.Tucker.

Marți, 19 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Scrisoarea de dragoste, de Lucinda Riley.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Secrete bine păstrate, un joc periculos…

1995, Londra. Când Sir James Harrison, unul dintre cei mai mari actori ai generației sale, se stinge din viață la vârsta de 95 de ani, lasă în urmă nu doar o familie distrusă, ci și un secret atât de șocant, atât de devastator, încât ar putea zgudui establishmentul englezesc până la temelii.

Joanna Haslam este o tânără jurnalistă ambițioasă, trimisă să facă un reportaj la funeraliile legendarului actor, unde sunt prezente toate celebritățile. Dar, sub toată aparența sclipitoare, Joanna descoperă un secret întunecat: existența unei scrisori pe care James Harrison a lăsat-o în urmă, al cărei conținut alte persoane au încercat cu disperare să-l ascundă timp de peste 70 de ani. Pe măsură ce desprinde vălul de minciuni care învăluie secretul, Joanna își dă seama că există unele forțe care se străduiesc să o împiedice să descopere adevărul. Și nu se vor opri de la nimic pentru a ajunge la scrisoare înaintea ei.

Ce spun criticii despre Scrisoarea de dragoste

Călătoriți în timp în Londra anilor 1990, descoperind secretele bine păstrate ale societății elegante din Anglia. O evadare perfectă, cu răsturnări de situație din belșug.“ (Best Magazine)

Miercuri, 20 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Scurtă istorie a Mediteranei, de Jeremy Black

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 34,90 lei!

Jeremy Black ne oferă o istorie concisă, dar documentată a Medite­ranei, un reper important în istoria lumii și un punct de interes pentru zecile de milioane de turiști care o vizitează anual. Esențială în abor­darea autorului este experiența călătoriei, indiferent dacă are ca fina­litate turismul, comerțul, războiul sau migrația. Călătorii au fost și ei diverși, conducători și sclavi, comercianți și pirați, războinici și artiști. Jeremy Black discută despre toți, de la fenicienii antici până la turiștii moderni, acoperind peste 2 000 de ani din istoria Mării Mediterane.

Joi, 21 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Ai grijă de ea, de K.A.Tucker

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Noah Marshall este un tânăr atrăgător, care a avut norocul de a duce o viață lipsită de griji datorită mamei sale, șefa Departamentului de Poliție din Austin. Dar totul se schimbă când ea îi dezvăluie un secret pe care l-a ascuns ani întregi și îi mărturisește că poartă vina de a fi distrus familia unui polițist nevinovat. Deși e nevoit să nu dezvăluie nimănui acest secret, Noah este hotărât să ajute acea familie și decide să o caute pe fiica acelui polițist.

Gracie Richards, o tânără a cărei frumusețe exotică atrage privirile multor bărbați, nu s-a născut într-un parc de rulote, dar, după paisprezece ani petrecuți într-un astfel de loc, asta e singura viață pe care o știe. Însă totul ia o turnură neașteptată când la ușă apare un tânăr fascinant.

Noah și Gracie își dau seama că vor să afle răspunsuri la aceleași întrebări, iar asta îi face să ia o hotărâre: să descopere secretele din trecutul Departamentului de Poliție din Austin, dar și ale părinților lor. Și cu cât ancheta lor avansează, cu atât atracția dintre ei crește, iar amândoi simt că nu-și mai pot ține în frâu focul interior. Însă scandalul declanșat de investigația lor ia amploare, iar crudul adevăr le schimbă viața și amenință să-i îndepărteze pentru totdeauna. Dar acum mai pot trăi unul fără celălalt?

Ce spun criticii despre Ai grijă de ea

Un thriller romantic absolut captivant!“ (Publishers Weekly)

„«Ai grijă de ea» este un roman pe care nu-l poți lăsa din mână, cu o intrigă abil construită, în care povestea romantică se îmbină cu răsturnări de situație dintre cele mai neașteptate.“ (Kami Garcia, autoare de bestselleruri The New York Times)

O maestră a poveștilor fierbinți, K.A. Tucker țese tensiunea sexuală dintre Noah și Gracie pe tot parcursul investigației din acest mister romantic pătimaș.“ (Kirkus Reviews)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.