LiteraBlog Săptămâna 2 – 8 august 2021. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă!

Săptămâna 2 – 8 august 2021. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă!

Grădina cu iasomie de Jane Coverdale și Un adevăr delicat de John le Carré vor fi disponibile la toate chioșcurile de presă din țară în săptămâna 2 – 8 august 2021.

Marți, 3 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Grădina cu iasomie, scrisă de Jane Coverdale

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

La miezul nopții, când înflorește iasomia în grădină, o femeie își așteaptă iubitul…

Pentru Sara Archer, viitorul de soție devotată a unui funcționar britanic în India pare asigurat, dar întâlnirea cu frumosul și puternicul Ravi Sabran schimbă totul. Sub soarele torid al Indiei, poleiala înaltei societăți se topește, iar Sara observă curând că nimeni nu e ce pare a fi, în special soțul ei, Charles. Dar în frumoasele grădini cu iasomie de la palatul maharajahului, Sara urmează o cărare plină de pericole, ce o îndepărtează de soțul ei cel brutal și o duce spre Ravi și taina legată de nașterea ei.

Ce spun criticii despre Grădina cu iasomie

Dacă vă plac romanele istorice de dragoste, acest debut va fi de neratat, iar Jane Coverdale o autoare ale cărei cărți vor deveni favoritele voastre.” (Debbie’s Book Reviews)

O poveste romantică uimitoare, care te prinde în mreje, pe fundalul Indiei din perioada colonială britanică. Perfectă pentru fanii lui Janet MacLeod Trotter, Dinah Jefferies și ai revelației globale, Lucinda Riley.” (Fantastic Fiction)

Vineri, 6 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Un adevăr delicat, scrisă de John le Carré

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

O operațiune contrateroristă cu numele de cod Natură Sălbatică este organizată în cea mai prețioasă colonie britanică, Gibraltar. Scopul ei: să captureze și să răpească un traficant care le procură jihadiștilor arme de ultimă generație. Operațiunea este atât de delicată, încât nici măcar șeful de cabinet al ministrului, Toby Bell, nu are acces la informații.

Întrucât suspectează o conspirație cu efecte dezastruoase, Toby încearcă s-o blocheze, dar este expediat la post în străinătate. Peste trei ani, convocat de Sir Christopher Probyn, diplomat britanic pensionar, la conacul lui părăginit din Cornwall, și urmărit cu neîncredere de fiica acestuia, Emily, Toby trebuie să aleagă între conștiința sa și datoria profesională.

Dacă singurul lucru necesar pentru ca răul să triumfe este ca oamenii buni să nu facă nimic, cum ar putea să păstreze tăcerea?

Ce spun criticii despre Un adevăr delicat

„Cu Un adevăr delicat, se poate spune că le Carré s-a întors acasă. Și este o revenire splendidă… Este cel mai încântător, subtil și captivant roman din opera sa recentă.“ (The Times)

„Nici un alt autor nu a cartografiat – fără milă pentru politicieni, dar într-o manieră pasionantă pentru cititori – istoriile epocii sale, cea publică și cea secretă, de la cel de-al Doilea Război Mondial până la «Războiul împotriva Terorii».“ (The Guardian)

„Maestrul romanului modern de spionaj se întoarce… John le Carré n-a fost niciodată un spion transformat în scriitor, ci un scriitor care și-a găsit fundalul narativ în spionaj.“ (Daily Mail)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.