LiteraBlog Săptămâna 23 – 29 august 2021. Descoperiți noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă din țară!

Săptămâna 23 – 29 august 2021. Descoperiți noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă din țară!

Mica istorie a științei de William Bynum, Țărmuri îndepărtate de Kirstin Hannah și Revelația de Sylvia Day vor fi disponibile la chioșcurile de presă în săptămâna 23 – 29 august 2021.

Luni, 23 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge volumul Mica istorie a științei, scris de William Bynum

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă din țară la un preț special: 24,99 lei!

Știința este fantastică. Ne spune multe lucruri despre spațiul infinit, despre cele mai mici organisme vii, despre corpul uman și despre istoria Pământului. Oamenii s-au ocupat mereu de știință, pentru că au vrut mereu să priceapă lumea și să îi stăpânească forța. De la filosofii greci ai Antichității, până la Einstein, la Watson și Crick și la oamenii de știință ajutați de computerele puternice de azi, bărbații și femeile s-au mirat, au examinat, au experimentat, au calculat și uneori au făcut descoperiri atât de importante încât am început să vedem lumea – și pe noi înșine – într-o lumină cu totul nouă.

Mică istorie a științei reface marșul științei de-a lungul secolelor. Cartea deschide o fereastră spre natura fascinantă și imprevizibilă a activității științifice și descrie emoția stârnită când descoperirile lansează o provocare la adresa ideilor cunoscute și acceptate.

Cu ilustrațiile sale minunate și stilul cald și accesibil, acesta este un volum pentru cititorii tineri și mai puțin tineri, deopotrivă.

Ce spun criticii despre Mica istorie a științei

„Unul dintre avantajele acestei istorii de mici dimensiuni este că desfășurarea impresionantă de realizări moderne are loc în timp ce secolele anterioare ne sunt încă proaspete în minte. În relatarea lui Bynum, mica istorie are dimensiuni impresionante…” (Wall Street Journal)

„O istorie fascinantă… pentru adolescenții curioși, dar și pentru cititorii adulți.” (Publishers Weekly)

Marți, 24 august 2021, la toate chioșcurile de presă ajunge volumul Țărmuri îndepărtate, scris de Kristin Hannah

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Elizabeth și Jackson Shore s-au căsătorit de tineri, au crescut două fete și au trecut cu bine prin furtunile vieții ca să aibă o familie solidă. De la distanță, par întruchiparea fericirii. Dar, după ce fetele pleacă de acasă, Jack și Elizabeth se îndepărtează, pe tăcute, unul de altul. Când Jack acceptă o slujbă nouă, Elizabeth își lasă dorințele deoparte ca să-l urmeze în partea cealaltă a țării.

Apoi, fără veste, lovește tragedia, iar lumea lui Elizabeth este întoarsă pe dos. Pusă în fața unei nenorociri neașteptate, ea își pune la îndoială alegerile – viața, căsnicia, chiar și visurile de mult uitate. Printr-o mișcare îndrăzneață care îi uimește pe toți din jur, de la soțul ei, la prieteni și la fiicele ei, Elizabeth se descătușează și devine femeia care și-a dorit întotdeauna să fie.

Ce spun criticii despre Țărmuri îndepărtate

„În acest roman regăsim lecții de viață povestite cu onestitate, umor și curaj. O să vă placă mult.” (Adriana Trigiani)

„O carte tandră și înduioșătoare, Țărmuri îndepărtate o să vă facă să treceți de la zâmbete la lacrimi pe aceeași pagină.” (Eileen Goudge)

Joi, 26 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Revelația, scrisă de Sylvia Day

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Gideon Cross. Bărbatul visurilor mele – frumos și perfect pe dinafară, rănit și torturat pe dinăuntru. O flacără strălucitoare și arzătoare care îmi pârjolește trupul cu cele mai întunecate plăceri. Nu pot să stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea… dorința mea… este al meu. Suntem două ființe cu un trecut violent, care îndrăznesc să spere la un viitor împreună. Între noi, totul este prea dificil, prea dureros… cu excepția clipelor când este pur și simplu perfect – acele momente când foamea fizică și dragostea disperată ne aruncă în cea mai frumoasă nebunie. Suntem legați de o pasiune care ne poartă dincolo de limite, spre cea mai dulce și periculoasă obsesie…

Ce spun criticii despre Revelația

„Relația care a înflorit între Gideon și Eva în Atracția continuă în al doilea volum al seriei Crossfire. Gideon este un erou dificil, dar în cele din urmă reușește să răzbată în această poveste extrem de palpitantă. Însă ceea ce face din această carte un succes este puterea emoțională impresionantă și farmecul personalității Evei. Scenele fierbinți și acțiunea plină de neprevăzut sunt puse în valoare de scriitura superbă a Sylviei Day, iar cititorii se vor trezi atrași tot mai mult în lumea lui Gideon și a Evei. Abia aștept să citesc ce ne-a mai pregătit Sylvia Day.“ (RT Book Reviews)

Revelația m-a impresionat. Este imposibil de transpus în cuvinte impactul pe care Gideon și Eva l-au avut asupra mea în această carte. Atâtea secrete, atâta nesiguranță. Dar, dincolo de toate, atât de multă dragoste.“ (Guilty Pleasures)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.