LiteraBlog Săptămâna 4 – 10 octombrie 2021. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă!

Săptămâna 4 – 10 octombrie 2021. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă!

În săptămâna 4 – 10 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajung romanele: Insula de la răsărit de Jenny Ashcroft, Animal de Lisa Taddeo și Împlinirea de Sylvia Day.

Marți, 5 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge romanul Insula de la răsărit, scris de Jenny Ashcroft

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Singapore, 1897. Harriet și Mae Grafton sunt gemene identice, de douăzeci de ani, născute în urma unei aventuri scandaloase. Ele au crescut în India, fiind afectate de bârfe și ostracizate de înalta societate. Se aveau una pe cealaltă și asta era suficient. Dar când bogatul lor binefăcător le trimite în Singapore, îl întâlnesc pe misteriosul Alex Blake, iar relația lor se destramă cu consecințe devastatoare.

1941. Ivy Harcourt este detașată în Singapore, în timp de război, pe fondul amenințării iminente a invaziei japoneze. Ivy știe că insula este destul de departe de Londra devastată de război, dar este total nepregătită pentru ceea ce o așteaptă: străini din trecutul bunicii sale Mae, o poveste de dragoste de neoprit și un secret cutremurător care așteaptă să fie descoperit…

Ce spun criticii despre Insula de la răsărit

„Minunat scrisă… O poveste de dragoste emoționantă.”  (Tracy Rees, autoarea romanului Misterul fetei de zăpadă)

„Evocatoare, luxuriantă și frumos scrisă, Insula de la răsărit este o lectură captivantă.” (Nikola Scott)

„Te absoarbe și te poartă în timp… O lectură bogată și satisfăcătoare.” (Gill Paul, autoarea romanului Jackie și Maria)

Joi, 7 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge romanul Împlinirea, scris de Sylvia Day

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut şi sufletul periculos şi rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putinţă de scăpare. Aveam nevoie de el aşa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele.

Nimeni nu ştie cât de mult a riscat pentru mine. Cât de ameninţată am fost sau cât de întunecate şi periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănţuiţi de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli şi ne-am abandonat complet posesiunii depline…

Ce spun criticii despre Împlinirea

„Cel de-al treilea roman din seria Crossfire a meritat aşteptarea.  Relaţia dintre Eva şi Gideon ajunge la un nou nivel, şi, în timp ce  continuă să se lupte cu greşelile trecutului, pasiunea arzătoare dintre cei  doi nu poate fi negată. Este o adevărată plăcere să o urmăreşti pe Eva  cum se transformă într-o femeie puternică şi încrezătoare, iar Gideon  devine un partener demn de o eroină atât de extraordinară.“ (RT Book Review)

„ … personajele sunt provocatoare, cartea este bine scrisă, iar povestea,  palpitantă. Scenele pasionale sunt extrem de fierbinţi şi fac ca legătura dintre personaje să devină tot mai strânsă…“ (Dear Author)

„Împlinirea aduce o poveste de dragoste care în acelaşi timp  sofisticată, antrenantă, inteligentă şi dulce.“ (The Irish Independent)

Vineri, 8 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge romanul Animal, scris de Lisa Taddeo

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

De când se știe, Joan a fost silită să îndure cruzimile bărbaților. Dar, după ce asistă la un act de o violență șocantă comis de unul dintre ei, fuge din New York în căutarea lui Alice, singura persoană care o poate ajuta să-și înțeleagă trecutul. Pe colinele pârjolite ce domină orașul Los Angeles, Joan rememorează evenimentul oribil petrecut sub ochii ei pe când era doar un copil – scena care i-a bântuit fiecare zi din viață – și își pregătește răzbunarea.

Animal este descrierea furiei feminine în starea ei cea mai pură, o explozie viscerală de revoltă împotriva unei societăți dominate de bărbați. Un roman de debut „pasionant“ (Entertainment Weekly), „captivant“ (New York), „exploziv“ (People), „de o frumusețe sălbatică“ (Library Journal).

Ce spun criticii despre Animal

„Un roman de debut dinamic, scris cu o siguranță desăvârșită… Vocea lui Joan este atât de limpede și de puternică, încât te prinde de la prima până la ultima pagină… Proza lui Taddeo este sclipitoare. Are un dar pentru expresia aforistică, pentru observația care surprinde.“ (The New York Times Book Review)

„Nu cred că există un autor care să scrie despre viața interioară a femeilor cu acurateţea și intensitatea cu care o face Taddeo… Neînfricată, sexy, sălbatică… Este extraordinară.“ (Jojo Moyes)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.