LiteraBlog Teaser #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Laura Câlțea

Teaser #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Laura Câlțea

Laura Câlțea e blogger, editoare, cititoare de cursă lungă și creatoarea uneia dintre cele mai consistente și active comunități online construite în jurul ideii de lectură.

Într-un nou episod #CuVoceTare, podcastul Editurii Litera, Laura Câlțea a povestit, la invitația Ioanei Bâldea Constantinescu, despre ce și cum citim, provocări economice și sociale care scad semnificativ consumul de carte, ChatGPT și frauda educațională, obiceiuri de lectură și felul în care cărțile rafinează, zi de zi, experiența umană.


Episodul integral va fi disponibil începând de joi, 20 august, de la ora 19.00, pe Facebook  și Youtube Litera, Spotify, RSS, Google Podcasts și Apple Podcasts.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.