LiteraBlog Teaser #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Sandra Gătejeanu Gheorghe

Teaser #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Sandra Gătejeanu Gheorghe

Sandra Gătejeanu Gheorghe își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu acest prilej anunțăm cu bucurie noul episod #CuVoceTare, alături de un sincer „La mulți ani!”

Sandra Gătejeanu Gheorghe este diplomat de carieră, director de protocol în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și fost director de protocol al Casei Regale a României. Anul acesta a publicat la Editura Litera volumul Arta protocolului. Eticheta oficială în secolul XXI, disponibil pe litera.ro.

În acest episod #CuVoceTare, Sandra Gătejeanu Gheorghe i-a povestit Ioanei Bâldea Constantinescu despre adecvare și eleganță în spațiul public și nu numai, despre etichetă online, gafe de protocol, detaliile care definesc un eveniment reușit sau care, dimpotrivă, dinamitează o comunicare eficientă și politicoasă.

Episodul integral va fi live de joi, 22 iunie, în premieră de la ora 19.00 pe blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și RSS.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.