LiteraBlog Teaser #CuVoceTare S1E2. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Cristina Stănciulescu

Teaser #CuVoceTare S1E2. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Cristina Stănciulescu

Cristina Stănciulescu e jurnalist și om de comunicare, blogger și o prezență recentă pe TikTok.

„Mă adresez unei categorii care se numește #perennials”, spune ea pe cristinastanciulescu.ro, „mai exact acelora care nu au vârstă sau care nu o iau în seamă. Îmi doresc ca publicul meu să fie unul care își trăiește viața cu intensitate și înțelegere în fiecare secundă, fiecare oră, fiecare an. Mă interesează acei oameni care au prieteni mai tineri decât ei, așa cum mă interesează și acei tineri care au prieteni mai în vârstă… Cu alte cuvinte, mă interesează cei deschiși la minte, cei pentru care fiecare experiență este de calitate: o carte citită, un om întâlnit, o călătorie făcută. Mă interesează și cei de 50, dar și cei de 25, și bărbați și femei.”

Joi, 30 martie, de la ora 19.00, Cristina Stănciulescu ne povestește #cuvocetare despre televiziune și despre tot ce înseamnă pressă glossy, despre comunități online și despre nevoia acută de informație, educație și o mai bună cunoaștere de sine a fiecăruia dintre noi.

#CuVoceTare e un produs al Editurii Litera, disponibil pe blogul Editurii, pe Facebook Litera, precum și pe Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, RSS.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.