LiteraBlog Vineri, 18 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fete de treabă” de Laurie Elizabeth Flynn

Vineri, 18 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fete de treabă” de Laurie Elizabeth Flynn

Vineri, 18 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Fete de treabă, scrisă de Laurie Elizabeth Flynn.

Multe s-au schimbat în viața Ambrosiei Wellington de la absolvirea colegiului, și a muncit din greu ca să-și creeze o viață nouă. Însă când primește o invitație la reuniunea de zece ani, în care o persoană anonimă a scris: „Trebuie să vorbim despre ceea ce am făcut în noaptea aceea“, Ambrosia constată că trecutul ei secret, precum și oamenii pe care credea că i-a lăsat în urmă n-au dispărut pentru totdeauna. Amb se gândește obsesiv la ceea ce a făcut și la cea împreună cu care a făcut totul: nonconformista Sloane Sullivan, Sully, fosta ei prietenă. Ajunsă la reuniune împotriva voinței sale, Amb își dă seama că nu poate evita confruntarea cu trecutul, indiferent ce manevre și stratageme încearcă să pună în practică.

Fete de treabă este un thriller psihologic despre nesiguranța tinerilor care își caută identitatea, despre alegerile nefericite, despre manipulare, vinovăție și răzbunare. Narațiunea, desfășurată pe două planuri temporale alternative, este încărcată de tensiune și mister. Este genul de roman în care ai vrea să intervii și să oprești personajele de la comiterea unor fapte ireparabile.

Ce spun criticii despre Fete de treabă

„În acest thriller alert, Laurie Flynn examinează cu inteligență cele mai întunecate aspecte ale prieteniei, ambiției și dinamicii sociale. Plin de răsturnări de situație neașteptate, Fete de treabă ne amintește că trecutul te prinde din urmă, iar secretele nu rămân îngropate pe vecie.“ (Megan Miranda)

„Întunecat, alambicat și teribil de acaparator, Fete de treabă explorează cruzimea fără seamăn a unor fete dintr-un idilic campus de colegiu. Acest thriller dinamic are un final paralizant, în contrast cu titlul înșelător.“ (Robyn Harding)

Cartea poate fi achiziționată la un preț special doar la chioșcurile de presă: 29.99!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.