LiteraBlog Vineri, 2 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fetița pierdută” de Emily Gunnis

Vineri, 2 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fetița pierdută” de Emily Gunnis

Vineri, 2 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Fetița pierdută de Emily Gunnis. Apărută la Editura Litera în colecția Buzz Books, Fetița pierdută spune povestea impresionantă a trei generații de femei.

La treisprezece ani, Rebecca trece printr-un coșmar care o va urmări toată viața: într-un acces de furie, tatăl ei, un veteran traumatizat de ororile trăite în cel de-al Doilea Război Mondial, îi ucide mama, apoi se sinucide.

Peste ani, Iris și Jessie, fiicele Rebeccăi, știu că mama lor nu va vorbi niciodată despre acea noapte teribilă. Dar când Jessie dis­pare, cu bebelușul ei grav bolnav, Iris își dă seama că în trecut s-ar putea afla cheia dispariției surorii sale.

Trei generații de femei evoluează în capitole scurte, alerte, care ne poartă cu abilitate peste decenii, în trei momente decisive pentru destinul fiecăreia. Dincolo de intriga extrem de complicată și captivantă, cartea vorbește despre dramele specifice epocilor pe care le străbate: războiul cu distrugerile lui ireparabile; ordinea socială abuzivă care încalcă drepturile naturale ale femeilor; dilema alegerii între familie și profesie. Șapte decenii de secrete se dezvăluie pas cu pas, în cele mai neașteptate moduri, iar firele narațiunii, în sfârșit, se leagă.

Ce spun criticii despre Fetița pierdută

„Total acaparator, tensionat și puternic. Un roman încărcat emoțional, obsedant, emoționant!“  (Adele Parks)

„Greu de lăsat din mână. Ritm rapid, intrigă strălucită și, uneori, extraordinar de trist… are toate caracteristicile unui bestseller.“  (Lesley Pearse)

„Pierdere, trădare și secrete vechi de decenii… Excepțional!“  (Heat)

„O carte cu adevărat strălucită și emoționantă.“  (Karen Hamilton)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.