lipsă stoc

- 50%

Cum să crești un copil inteligent și de succes

0% of 100
RRP: 44,90 lei Preț special 22,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 44,90 lei Preț special 22,45 lei

Strategii pentru a-ţi învăţa copilul: să fie organizat • să planifice • să fie concentrat asupra îndeplinirii sarcinii • să înveţe din greşeli • să-şi controleze emoţiile • să fie adaptabil şi flexibil

Copilul tău, deși inteligent, are mereu dificultăți cu sarcinile zilnice, precum redactarea temelor pentru școală sau curățenia în camera proprie? Dezamăgirile și furia îl fac să-și piardă mai ușor echilibrul decât alți copii? Nu știe să se descurce în situații sociale noi? Cele mai recente descoperiri științifice arată că mulți copii de fapt inteligenți nu își pot exploata adevăratul potențial pentru că funcțiile lor executive nu sunt pe deplin dezvoltate. Cu ajutorul programului revoluționar al celor doi autori, renumiți psihologi, poți identifica punctele forte și pe cele slabe ale copilului tău cu vârsta între 4 și 14 ani și să pui în aplicare împreună cu el tehnici pentru consolidarea funcțiilor executive atât în plan școlar, cât și în plan social și comportamental. Îl vei putea astfel ajuta să facă față cerințelor specifice perioadei copilăriei și să răstoarne tiparul negativ și alarmant al rămânerii în urmă la școală, al destrămării prieteniilor și, în general, al pierderii ritmului față de cei de vârsta lui. Dezvoltarea în copilărie și adolescență a funcțiilor executive pune, totodată, bazele reușitei de mai târziu, căci aceste abilități joacă un rol crucial și în viața de adult, ele reprezentând, practic, cheia succesului în orice domeniu.

Dr. Peg Dawson este psiholog școlar la Centrul pentru Tulburări de Învățare și Atenție din Portsmouth, New Hampshire; a fost președinte al Asociației Naționale a Psihologilor Școlari din SUA și al Asociației Internaționale de Psihologie Școlară. Dr. Richard Guare este neuropsiholog și director al Centrului pentru Tulburări de Învățare și de Atenție.


Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 18 oct. 2016
Autor(i) : Peg Dawson
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-0927-4