- 65%

-64.98%

De Ziua Mamei

Preț special 10,47 lei

Reducere 65%

Preț standard 29,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Estimare livrare: 15.04.2021

Este duminică, 30 martie 1924, Ziua Mamei. Jane Fairchild, orfană în vârstă de douăzeci şi doi de ani şi servitoare într-un conac din Anglia, nu are o mamă pe care s-o viziteze. Se întâlneşte în schimb cu iubitul său secret, tânărul moştenitor al unei proprietăţi vecine, care se pregăteşte să ia de soţie o...

Este duminică, 30 martie 1924, Ziua Mamei. Jane Fairchild, orfană în vârstă de douăzeci şi doi de ani şi servitoare într-un conac din Anglia, nu are o mamă pe care s-o viziteze. Se întâlneşte în schimb cu iubitul său secret, tânărul moştenitor al unei proprietăţi vecine, care se pregăteşte să ia de soţie o femeie mai potrivită statutului său social. A venit aşadar timpul ca aventura lor să ia sfârşit.
Dar evenimentele iau o turnură pe care Jane n-ar fi putut niciodată s-o anticipeze. Cum arată destinul ei, modelat de evenimentele din această zi de neuitat? Pe măsură ce romanul pendulează între trecut şi viitor, bogata viaţă interioară a lui Jane este pusă în lumină prin poveştile pe care eroina le citeşte şi apoi le spune ea însăşi.
De Ziua Mamei de Graham Swift, câştigător al Premiului Booker, îşi surprinde cititorii prin fineţe, senzualitate şi profunzime.
„De Ziua Mamei este un roman remarcabil şi extrem de bine scris despre viaţa pe care o ducem şi despre vieţile paralele – poveştile paralele – pe care nu ajungem să le cunoaştem niciodată...S-ar putea să fie cel mai bun roman al lui Swift de până acum.”
Observer

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Apr 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
127 x 197
Nr. pagini:
176
ISBN:
978-606-33-2474-1
Traducător(i):
Carmen Pațac
Colectie
Din aceeasi categorie Vezi toate