- 35%

De Ziua Mamei

Nota ta:
47 % of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 19,44┬álei
în stoc

Estimare livrare: 17.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 19,44┬álei

Este duminic─â, 30 martie 1924, Ziua Mamei. Jane Fairchild, orfan─â ├«n v├órst─â de dou─âzeci ┼či doi de ani ┼či servitoare ├«ntr-un conac din Anglia, nu are o mam─â pe care s-o viziteze. Se ├«nt├ólne┼čte ├«n schimb cu iubitul s─âu secret, t├ón─ârul mo┼čtenitor al unei propriet─â┼úi vecine, care se preg─âte┼čte s─â ia de so┼úie o femeie mai potrivit─â statutului s─âu social. A venit a┼čadar timpul ca aventura lor s─â ia sf├ór┼čit.
Dar evenimentele iau o turnur─â pe care Jane n-ar fi putut niciodat─â s-o anticipeze. Cum arat─â destinul ei, modelat de evenimentele din aceast─â zi de neuitat? Pe m─âsur─â ce romanul penduleaz─â ├«ntre trecut ┼či viitor, bogata via┼ú─â interioar─â a lui Jane este pus─â ├«n lumin─â prin pove┼čtile pe care eroina le cite┼čte ┼či apoi le spune ea ├«ns─â┼či.
De Ziua Mamei de Graham Swift, c├ó┼čtig─âtor al Premiului Booker, ├«┼či surprinde cititorii prin fine┼úe, senzualitate ┼či profunzime.
ÔÇ×De Ziua Mamei este un roman remarcabil ┼či extrem de bine scris despre via┼úa pe care o ducem ┼či despre vie┼úile paralele ÔÇô pove┼čtile paralele ÔÇô pe care nu ajungem s─â le cunoa┼čtem niciodat─â...S-ar putea s─â fie cel mai bun roman al lui Swift de p├ón─â acum.ÔÇŁ
Observer

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 17 apr. 2018
Colectie : Clasici Litera
Autor(i) : Graham Swift
Traducator(i) : Carmen Pa╚Ťac
Tip Coperta : Broșată
Format : 127 x 197
Numar pagini : 176
ISBN : 978-606-33-2474-1