- 45%

Excelenta

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei
în stoc

Estimare livrare: 09.10.2023

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei

├Äntr-un avion, o femeie ascult─â povestea vie╚Ťii str─âinului aflat pe scaunul de l├óng─â ea. Acesta ├«i istorise╚Öte lucruri legate de munca ╚Öi c─âsnicia sa, ├«i relateaz─â noaptea ├«nfrico╚Ö─âtoare pe care tocmai a petrecut-o ├«ngrop├ónd c├óinele familiei.

Femeia este Faye, o scriitoare aflat─â ├«n drum spre Europa pentru a promova cartea pe care tocmai a publicat-o. Odat─â ajuns─â la destina╚Ťie, conversa╚Ťiile purtate cu oamenii pe care ├«i ├«nt├ólne╚Öte ÔÇô despre art─â ╚Öi politic─â, despre familie ╚Öi dragoste, despre triste╚Ťe ╚Öi bucurie, despre dreptate ╚Öi nedreptate ÔÇô includ cele mai profunde ├«ntreb─âri pe care ╚Öi le pun fiin╚Ťele umane. Aceste conversa╚Ťii, ultima dintre ele cu fiul ei, conduc la un punct culminant dramatic ╚Öi impresionant.

Excelen╚Ť─â, ultima parte a trilogiei care mai cuprinde volumele Schi╚Ť─â ╚Öi Tranzi╚Ťie, este un roman de o for╚Ť─â cople╚Öitoare, una dintre marile realiz─âri ale prozei contemporane.

 

Odat─â cu lansarea volumului Excelen╚Ť─â, aceste trei romane pot fi acum apreciate ÔÇô ╚Öi vor fi cu siguran╚Ť─â ÔÇô ca f─âc├ónd parte din capodoperele literare ale vremii noastre. Washington Post

Cutremurătoare într-un mod discret și uluitoare din punct de vedere intelectual... Scriitura lui Cusk este cristalină și precisă... Aceste romane sunt printre cele mai importante scrise în acest secol. The Globe and Mail

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 21 iun. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Rachel Cusk
Traducator(i) : Adriana B─âdescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-7527-9