- 70%

Excelenta

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 8,97 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 8,97 lei

Într-un avion, o femeie ascultă povestea vieții străinului aflat pe scaunul de lângă ea. Acesta îi istorisește lucruri legate de munca și căsnicia sa, îi relatează noaptea înfricoșătoare pe care tocmai a petrecut-o îngropând câinele familiei.

Femeia este Faye, o scriitoare aflată în drum spre Europa pentru a promova cartea pe care tocmai a publicat-o. Odată ajunsă la destinație, conversațiile purtate cu oamenii pe care îi întâlnește – despre artă și politică, despre familie și dragoste, despre tristețe și bucurie, despre dreptate și nedreptate – includ cele mai profunde întrebări pe care și le pun ființele umane. Aceste conversații, ultima dintre ele cu fiul ei, conduc la un punct culminant dramatic și impresionant.

Excelență, ultima parte a trilogiei care mai cuprinde volumele Schiță și Tranziție, este un roman de o forță copleșitoare, una dintre marile realizări ale prozei contemporane.

 

Odată cu lansarea volumului Excelență, aceste trei romane pot fi acum apreciate – și vor fi cu siguranță – ca făcând parte din capodoperele literare ale vremii noastre. Washington Post

Cutremurătoare într-un mod discret și uluitoare din punct de vedere intelectual... Scriitura lui Cusk este cristalină și precisă... Aceste romane sunt printre cele mai importante scrise în acest secol. The Globe and Mail

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 iun. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Rachel Cusk
Traducator(i) : Adriana Bădescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-7527-9