- 5%

Orice lucru își are vremea lui

0% of 100
RRP: 44,90 lei Preț special 42,66 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 44,90 lei Preț special 42,66 lei

În secolul al XVI-lea, Antinous Bellori, un băiat de unsprezece ani, se pierde într-o pădure întunecată și dă peste două ființe care par să stea într-o oază de lumină; una poartă o suliță, cealaltă, o torță. Această întâmplare este decisivă în viața lui Antinous, care urmează să se dedice căutării și studierii îngerilor, intermediari între om și divinitate.

Pornind din Grădina Edenului, trecând prin toate momentele majore ale Bibliei, încorporând tradiții, legende și episoade din texte apocrife, romanul urmărește și pune în lumină întâlnirile cruciale dintre oameni și îngeri. Imaginația debordantă a autorului creează cadre vii, pline de emoție și atmosferă, dar care stârnesc și reflecții și întrebări fundamentale. Este posibil ca natura divină să sufere schimbări, să evolueze? Poate să piară ceea ce este nemuritor?

O carte provocatoare scrisă de unul dintre cei mai importanți scriitori norvegieni, autorul monumentalei serii autobiografice Lupta mea.

 

O încântare divină... un roman extraordinar și complet original. Independent

 

O carte minunată... Forța lui Knausgård ca scriitor stă în talentul său pentru descrierea minuțioasă, în special a naturii, dar și a psihicului umanThe New York Review of Books

 

Un roman vast, provocator, curajos și frumos. Daily Telegraph

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 aug. 2020
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Roxana-Ema Dreve și Ivona Berceanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 784
ISBN : 978-606-33-6349-8