- 85%

Tranzitie

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 4,49┬álei
în stoc

Estimare livrare: 30.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 4,49┬álei

Dup─â destr─âmarea familiei, o scriitoare se mut─â la Londra, ├«mpreun─â cu cei doi fii ai s─âi. Aceast─â r─âsturnare de situa╚Ťie reprezint─â factorul catalizator pentru mai multe tranzi╚Ťii ÔÇô de ordin personal, moral, artistic ╚Öi practic. Privit─â din perspectiva protagonistei, o femeie de o inteligen╚Ť─â sclipitoare, nara╚Ťiunea aprofundeaz─â temele prefigurate ├«n apreciatul roman Schi╚Ť─â ╚Öi ofer─â o reflec╚Ťie p─âtrunz─âtoare ╚Öi emo╚Ťionant─â asupra copil─âriei ╚Öi destinului, valorii suferin╚Ťei, responsabilit─â╚Ťii personale ╚Öi misterului schimb─ârii.

├Än Tranzi╚Ťie, cel de-al doilea dintr-o scurt─â dar memorabil─â serie de romane, Cusk descrie experien╚Ťele elementare ╚Öi aspectele profund liminale ale vie╚Ťii. Cartea trateaz─â, cu o onestitate tulbur─âtoare, tema conflictului l─âuntric dintre dorin╚Ťa de a-╚Ťi tr─âi via╚Ťa ╚Öi aceea de a evada din ea, a ambivalen╚Ťei sf├ó╚Öietoare ce ├«nsufle╚Ťe╚Öte n─âzuin╚Ťa fiec─âruia dintre noi de a se sim╚Ťi autentic.

 

Cusk este de mult─â vreme una dintre cele mai bune ╚Öi mai revigorante voci din literatura de limb─â englez─â, d─âruit─â cu precizie ╚Ötiin╚Ťific─â, cu o sintax─â meticuloas─â ╚Öi cu un umor caustic. Frazele ei sunt savuroaseÔÇŽ ├Än c─âr╚Ťile cele mai recente, a g─âsit o metod─â narativ─â care asigur─â libertate vital─â pentru inteligen╚Ťa ei formidabil─â, pentru umorul ei ├«nn─âscut ╚Öi pentru agerimea spiritului de observa╚Ťie. The New York Review of Books

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 21 iun. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : Rachel Cusk
Traducator(i) : Adriana B─âdescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-7526-2