lipsă stoc

- 45%

Femei invizibile. Manipularea datelor intr-o lume conceputa pentru barbati

Nota ta:
78 % of 100
RRP: 69,90 lei Preț special 38,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 69,90 lei Preț special 38,45 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

CÂȘTIGĂTOR AL THE ROYAL SOCIETY SCIENCE BOOK PRIZE 2019

CÂȘTIGĂTOR AL FT & MCKINSEY BUSINESS BOOK OF THE YEAR

IMAGINEAZĂ-ȚI O LUME ÎN CARE...

Telefonul este prea mare pentru mâna ta.

Doctorul îți prescrie un medicament care nu e bun pentru corpul tău.

Într-un accident de mașină ai cu 47% mai multe șanse să fii rănit serios.

DACĂ VREUNUL DINTRE ACESTE LUCRURI SUNĂ CUNOSCUT, ATUNCI FOARTE PROBABIL EȘTI FEMEIE.

De la politicile guvernamentale și cercetarea medicală la tehnologie, locuri de muncă și media, Femei invizibile ne dezvăluie cum, într-o lume construită în principal de și pentru bărbați, ignorăm în mod sistematic jumătate din populație, adesea cu consecințe dezastruoase. Caroline Criado Perez aduce laolaltă pentru prima dată o gamă impresionantă de studii de caz, de povestiri și de cercetări noi din toată lumea, care ilustrează modurile ascunse în care femeile sunt uitate și impactul profund pe care îl are acest lucru asupra noastră.

 

„O avalanșă de fapte, triste, nebune, rele și amuzante, care argumentează o problemă fără drept de apel... Ambiția și scopul – și pura originalitate – a Femeilor invizibile este imensă; nici mai mult nici mai puțin decât povestea a ce se întâmplă când nu ținem cont de jumătate din omenire.The Times

Revelatoare, înspăimântătoare, plină de speranță. O Biblie seculară. Jeanette Winterson

„Criado Perez mânuiește datele cu precizie de laser, tăind atent prin ceața preferințelor inconștiente și negândite.“ Guardian

 

CAROLINE CRIADO PEREZ este scriitoare, realizatoare de emisiuni și organizatoare de campanii feministe care au câștigat premii. Cele mai cunoscute campanii ale sale au inclus cofondarea The Women’s Room, reprezentarea unei femei pe bancnotele emise de Banca Angliei, obligarea Twitter să își revizuiască procedurile privind abuzul și ridicarea unei statui a sufragetei Millicent Fawcett în Parliament Square. În 2013 a primit Liberty Human Rights Campaigner of the Year Award și a primit Ordinul Imperiului Britanic cu ocazia zilei de naștere a reginei în 2015. Femei invizibile a câștigat FT & McKinsey Business Book of the Year Award, Books Are My Bag Readers’ Choice Award și Royal Society Science Book Award. Locuiește la Londra.

 

VIDEO. Volumul „Femei invizibile”, dezbătut la Clubul de Carte Litera: „Un subiect extrem de interesat pentru vremurile pe care le trăim”

 „Femei invizibile”, în topul celor mai citite cărți Litera!

O carte pe zi: „Femei invizibile. Manipularea datelor într-o lume concepută pentru bărbați” de Caroline Criado Perez

 

Despre Caroline Criado Perez

Caroline Criado Perez

Caroline Criado Perez

CAROLINE CRIADO PEREZ este scriitoare, realizatoare de emisiuni și organizatoare de campanii feministe care au câștigat premii. Cele mai cunoscute campanii ale sale au inclus cofondarea The Women’s Room, reprezentarea unei femei pe bancnotele emise de Banca Angliei, obligarea Twitter să își revizuiască procedurile privind abuzul și ridicarea unei statui a sufragetei Millicent Fawcett în Parliament Square. În 2013 a primit Liberty Human Rights Campaigner of the Year Award și a primit Ordinul Imperiului Birtanic cu ocazia zilei de naștere a reginei în 2015. Femei invizibile a câștigat FT & McKinsey Business Book of the Year Award, Books Are My Bag Readers’ Choice Award și Royal Society Science Book Award. Locuiește la Londra.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 24 iun. 2021
Colectie : Iq230
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 448
ISBN : 978-606-33-7360-2