Fizică. Manual. Clasa a VIII-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
32,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

Manual aprobat MEC 2020 Manualul Fizică pentru clasa a VIII‑a cuprinde patru unități de invățare care respectă modelul de proiectare centrat pe construirea de competențe și conținuturile din programă. Lecțiile sunt insoțite de activități de invățare-evaluare interactive, cu caracter practic-aplicativ, care...

Manual aprobat MEC 2020

Manualul Fizică pentru clasa a VIII‑a cuprinde patru unități de invățare care respectă modelul de proiectare centrat pe construirea de competențe și conținuturile din programă. Lecțiile sunt insoțite de activități de invățare-evaluare interactive, cu caracter practic-aplicativ, care determină formarea competențelor specifice cu care acestea sunt corelate.

Manualul oferă o multitudine de experimente şi observaţii din viaţa cotidiană, utile pentru studiul fenomenelor fizicii. Invită elevul la investigare ştiinţifică, la experimentare, la înţelegerea şi interpretarea ştiinţifică a datelor, la implementarea gândiri în succesiunea cauză–efect.

Rubrica „Pentru curioși” satisface nevoia de cunoaștere a elevilor prin jocuri, realități științifice fascinante, iluzii optice, magia fizicii și numeroase alte informații.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2020
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
205x260
Nr. pagini:
attribute_icon
144
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-5474-8
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate