- 25%

Fugara

Preț special 22,43 lei

Reducere 25%

Preț standard 29,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Oamenii despre care scrie Munro – femei de toate vârstele și stările sociale, cu prietenii, părinții și copiii lor – capătă sub ochii noștri o viață absolut reală, ca și cum ne-ar fi vecini. Alice Munro are darul miraculos de a face povestirile acestea la fel de autentice și de memorabile ca povestea propriei...

Oamenii despre care scrie Munro – femei de toate vârstele și stările sociale, cu prietenii, părinții și copiii lor – capătă sub ochii noștri o viață absolut reală, ca și cum ne-ar fi vecini. Alice Munro are darul miraculos de a face povestirile acestea la fel de autentice și de memorabile ca povestea propriei noastre vieți.

 

Premiul Man Booker Internațional (2009)

 

„Un adevărat maestru al formei.”        (Salman Rushdie)

Fugara este o carte atât de bună, încât nu vreau s-o discut într-o recenzie… Singurul mod în care o puteți aprecia cu adevărat este s-o citiți.”        (Jonathan Franzen)

„A devenit un obicei ca Munro să fie considerată unul dintre cei mai buni scriitori în viață. Luați oricare dintre cele opt povestiri din Fugara și veți vedea de ce.”        (Times)

„N-ai niciodată de unde să știi cum se va sfârși o povestire de Munro, ci doar că vei rămâne marcat la finalul ei.”        (Publishers Weekly)

 

Clasici contemporani Litera pune laolaltă scriitori contemporani laureați sau nominalizați ai unor prestigioase premii literare, care le prefigurează statutul de „clasici”. Ficțiunile cele mai noi, cele mai vândute, cele mai iubite din zilele noastre – cărți pe care abia aștepți să le citești.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2015
Tip copertă:
Cartonată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
400
ISBN:
978-606-741-710-4
Traducător(i):
Mihnea Gafița
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate