Noi

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 11,97┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 39,90┬álei Pre╚Ť special 11,97┬álei

În ciuda stâng─âciei ╚Öi a manierelor u╚Öor necioplite, Douglas Petersen, de profesie biochimist, d─â dovad─â de un sim╚Ť al umorului care o seduce pe frumoasa Connie, artist─â în devenire, ╚Öi o convinge s─â se c─âs─âtoreasc─â cu el. Acum, la trei decenii de la începutul rela╚Ťiei lor, Connie îl anun╚Ť─â pe Douglas c─â se gânde╚Öte s─â divor╚Ťeze.

Totu╚Öi, nu se simte în stare s─â anuleze c─âl─âtoria în Europa planificat─â pentru a încuraja înclina╚Ťiile artistice ale fiului lor de ╚Öaptesprezece ani. Iar Douglas,  în adâncul fiin╚Ťei lui, este convins c─â acest voiaj le va reaprinde dragostea ╚Öi îl va ajuta s─â-╚Öi refac─â rela╚Ťia cu fiul s─âu.

De pe str─âzile Amsterdamului în faimoasele muzee ale Parisului, din cafenelele vene╚Ťiene pe însoritele plaje din Barcelona, odiseea lui Douglas Petersen însufle╚Ťe╚Öte b─âtrâna Europ─â pe m─âsur─â ce el experimenteaz─â propria trezire la via╚Ť─â.

Criz─â a vârstei a doua, criz─â a cuplului, criz─â a adolescen╚Ťei: Noi înseamn─â voi...

 

„Nichols jongleaz─â cu tema iubirii pierdute ╚Öi, poate, reg─âsite, oferindu-ne un final cu totul nea╚Öteptat... “        (New York Times)

 

„Un roman grozav... Nicholls este un maestru al rela╚Ťiilor nuan╚Ťate. Este, de asemenea, expert în construirea unei pove╚Öti inteligente, a╚Öa cum a dovedit înc─â din bestsellerul O zi, romanul s─âu anterior.“        (Entertainment Weekly)

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 13 nov. 2015
Colectie : Clasici Litera
Autor(i) : David Nicholls
Traducator(i) : Mirella Acsente
Tip Coperta : Cartonat─â
Format : 107 x 177
Numar pagini : 476
ISBN : 978-606-33-0179-7