- 40%

- 40%

-40%

Pygmalion

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Pygmalion


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Versiuni disponibile

„Englezii nu au nici un respect față de limba lor și nu sunt interesați să-și învețe copiii s-o vorbească. Ortografia lor este atât de oribilă, încât nici nu om nu poate învăța să pronunțe după ea.“        (G. Bernard Shaw) „Pentru opera sa care este...

„Englezii nu au nici un respect față de limba lor și nu sunt interesați să-și învețe copiii s-o vorbească. Ortografia lor este atât de oribilă, încât nici nu om nu poate învăța să pronunțe după ea.“        (G. Bernard Shaw)

„Pentru opera sa care este marcată de idealism și umanitate, pentru satira sa stimulatoare, plină de multe ori de o singulară frumusețe poetică.“        (Comitetul Nobel)

„Cei mai mulți oameni spun că îi dau dreptate lui Bernard Shaw sau că nu-l înțeleg. Eu sunt singurul care-l înțelege și nu-i dau dreptate."        (C.K. Chesterton)

„Cu privirea sa pătrunzătoare, dramaturgul vede că, de cele mai multe ori, o serie de achiziții superficiale – îmbrăcămintea, limbajul, purtările, stilul de viață – sunt cele care acordă de fapt individului statutul social considerat cu mândrie un drept al posesorului: și își râde de asta, ca democrat și socialist, cam la fel cum Molière își râde de una sau de alta dintre profesiile liberale.“        (R.E. Burton)

 

Clasici moderni Litera pune laolaltă scriitori moderni ale căror opere au devenit deja repere clasice. Cele mai importante, mai provocatoare, mai emoționante, mai revoluționare opere din ultimii 125 de ani – cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Oct 2015
Numar pagini:
attribute_icon
144
Tip Coperta:
attribute_icon
Cartonată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0139-1
Traducator(i):
attribute_icon
Petru Comărnescu

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  12 oct. 2015
Autor(i)  :  George Bernard Shaw
Numar pagini  :  144
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Clasici Litera
ISBN  :  978-606-33-0139-1
Traducator(i)  :  Petru Comărnescu