- 30%

Strada Sardinelor

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 20,93 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 20,93 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Personajele din romanul Strada Sardinelor își duc viața la periferia orășelului Monterey, printre pescării. Mack și băieții, Doc, un personaj excentric, tânăr biolog marin care studiază și adună creaturi ale oceanului de pe coasta Californiei, fetele de la bordelul Dorei Flood, care se aventurează din când în când pe afară ca să se bucure de un pic de soare, Lee Chong, băcanul local, Frankie și, cel mai extravagant dintre toți, Henri, artistul care construiește o barcă cu care îi e teamă să navigheze, sunt oameni simpli și sinceri, stângaci și nepricepuți într-ale vieții, care trăiesc cu toții la marginea societății, însingurați și totuși împreună, depinzând unii de alții pentru a supraviețui.

Strada Sardinelor nu este mare, dar Steinbeck ne prezintă poveștile personajelor care o populează cu căldură, înțelegere și compasiune.

 

Strada Sardinelor este cel mai frumos omagiu adus de Steinbeck ținutului său natal: o lume crudă și aspră, dar populată de personaje pitorești care îi conferă căldură, exuberanță și culoare. Daily Telegraph

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 iun. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Autor(i) : John Steinbeck
Traducator(i) : Ioana‑Miruna Voiculescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-7365-7