lips─â stoc

Calaretul mortii

Nota ta:
84 % of 100
39,90 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
39,90 lei
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Volumul 2 din seria Ultimul regat

Wessex, ultimul bastion englez r─âmas ne├«nfr├ónt, este privit cu nesa╚Ť de fioro╚Öii cuceritori vikingi. Legat de p─âm├óntul amenin╚Ťat prin na╚Ötere ╚Öi c─âs─âtorie, dar crescut de invadatorii danezi, Uhtred, un t├ón─âr de vi╚Ť─â nobil─â, st─â ├«n cump─ân─â ├«ntreb├óndu-se cui ar trebui s─â-i fie credincios. Dar s├óngele este destinul s─âu, iar c├ónd hoardele vikinge atac─â, Uhtred trebuie s─â lase deoparte ura ╚Öi ne├«ncrederea ╚Öi s─â fie al─âturi de ap─âr─âtorul ╚Ť─ârii sale ÔÇô regele fugar Alfred.

C─âl─âre╚Ťul mor╚Ťii este al doilea roman din seria de succes Ultimul regat scris─â de Bernard Cornwell, o cronic─â a istoriei Angliei de la ├«nceputurile sale, ÔÇ×la fel de captivant─â ca Urzeala tronurilor, dar inspirat─â din evenimente realeÔÇť (The Observer), serie care a stat la baza unui excep┼úional serial de televiziune realizat de BBC.

Bernard Cornwell scrie un roman istoric ╚Öi de aventuri extraordinar, un roman despre curaj, datorie, devotament, m─âre╚Ťie, dragoste ╚Öi lupt─â, d├ónd via╚Ť─â uneia dintre cele mai importante epoci din istoria Angliei.

 

Bernard Cornwell descrie scenele de bătălie mai bine decât orice alt autor pe care l-am citit vreodată, clasic sau contemporan. George R.R. Martin

Despre Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard Cornwell

Bernard┬áCornwell┬ás-a n─âscut la Londra ╚Öi a lucrat ├«n televiziune p├ón─â c├ónd a ├«nt├ólnit-o pe viitoarea sa so╚Ťie, cet─â╚Ťean─â american─â, ╚Öi s-a mutat ├«n Statele Unite.

A refuzat permisul de muncă, a scris un roman și de atunci scrie încontinuu. Cornwell este un povestitor înnăscut pasionat de istorie, seria sa intitulată Ultimul regat fiind centrată pe întemeierea regatului Angliei.

Este, de asemenea, autorul seriei ├Än c─âutarea Graalului, cu ac╚Ťiunea plasat─â ├«n vremea R─âzboiului de 100 de Ani, al seriei Sharpe, cu care a debutat, ╚Öi al mai multor romane de sine st─ât─âtoare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 3 mar. 2021
Colectie : Carte Pentru Toti
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-6874-5