- 29%

Aleea amintirilor (vol. 43)

Nota ta:
72 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

ȘI PLANURILE CEL MAI BINE PUSE LA PUNCT POT AVEA UN FINAL NEAȘTEPTAT

Viața lui Hannah este dată peste cap într-o clipă, când primește vestea că draga ei bunică este grav bolnavă și ea se vede nevoită să plece imediat în micul oraș din Tennessee în care locuiește familia ei, pentru a se ocupa de florăria bunicii. Și, de parcă toate astea nu ar fi de ajuns, descoperă și că iubitul ei, Miles, se vede cu altcineva.

Cum zborurile sunt anulate și firmele de închirieri auto sunt suprasolicitate din cauza furtunii de zăpadă ce s-a abătut asupra orașului, Hannah se trezește blocată în aeroport. Astfel că de ziua ei, în loc să fie răsfățată într-un hotel de pe o plajă în Barbados, în brațele lui Miles, așa cum își imaginase că avea să se întâmple, ea se vede nevoită să se înghesuie într-o mașină cu mai multe persoane pentru a ajunge de la aeroportul LaGuardia în orășelul natal Franklin.

Și când totul pare să decurgă cum nu se poate mai rău, bunătatea unui chipeș om de afaceri din trecutul lui Hannah – Liam McGuire – este cea care pare să-i aducă salvarea. Dar întorsăturile de situație ce amenință florăria și secretele ce-l înconjoară pe Liam pot afecta pentru totdeauna viața amândurora.

 

„Un roman de dragoste contemporan tandru și mișcător, un răsfăț care poate fi savurat în orice anotimp.“ Publishers Weekly

„O scriitură de calitate, o poveste scrisă din inimă. KT Book Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 dec. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Jenny Hale
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 264
ISBN : 978-630-319-579-7