- 29%

Un loc pentru inima ta (vol. 61)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Hot

 

DOI OAMENI TOTAL DIFERIȚI DESCOPERĂ CĂ AU MAI MULTE ÎN COMUN DECÂT ȘI-AU IMAGINAT

Gracie Snow are o misiune și este ferm hotărâtă să o ducă la îndeplinire, indiferent de ce trebuie să facă pentru asta. Prima ei însărcinare ca proaspăt angajată la studiourile Windmill este să îl aducă acasă pe legendarul Bobby Tom Denton, un celebru jucător de fotbal american retras din activitate în urma unei grave accidentări. Pe lângă faptul că Bobby nu vrea să se întoarcă în Telarosa, Texas, nici nu este convins că dorește să-și înceapă o carieră în lumea filmului, în ciuda contractului pe care l-a semnat.

Așadar, ce argumente ar putea aduce Gracie, o fată bătrână de 30 de ani, care până atunci s-a ocupat de un cămin de bătrâni într-un orășel uitat de lume, ca să-l convingă pe faimosul, șarmantul, egoistul Bobby, bărbatul cu o avere considerabilă și înconjurat mereu de bombe sexy, să facă ceea ce trebuie, dar nu-și dorește?

Nici unul, după părerea lui Bobby. Dar Gracie se dovedește a avea resurse nelimitate, iar sub înfățișarea aparent banală se ascunde un caracter de oțel și o inimă de înger. Încet-încet, Bobby descoperă că alături de Gracie poate să râdă, să fie el însuși, să fie pasional… și chiar să fie cu adevărat îndrăgostit. Căci Gracie este femeia pe care nu a avut-o niciodată, dar pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

 

„Încă un roman la superlativ pentru Susan Elizabeth Phillips!“ Romantic Times

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 2 mai 2024
Colectie : Dream Books
Traducator(i) : Adela Crăciun
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 300
ISBN : 978-630-319-524-7