- 29%

Pactul tacerii (vol. 65)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 04.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

În noaptea de dinaintea Paștelui, patru persoane aparent fără nici o legătură comit ceea ce păruse a fi jaful perfect, fugind de la fața locului cu o jumătate de milion de dolari. Și totuși, până dimineață, planul lor fusese făcut fărâme. Unul dintre ei era în spital. Un altul în închisoare. Unul la morgă. Iar cineva fugise cu prada.

Douăzeci de ani mai târziu, Arden Maxwell, fiica bărbatului care dispăruse în aceeași noapte – și despre care toți presupuneau că fugise cu prada, după ce-și omorâse complicele – se întoarce în casa familiei sale de lângă misteriosul lac Caddo, încercând să-și reclădească viața și să găsească răspunsuri pentru întrebările care au chinuit-o mereu.

În drumul ei către adevăr, ajunge să se alieze cu Ledge Burnet, un erou de război plin de secrete, care o provoacă, o salvează și o ispitește, conducând-o pe un traseu presărat cu pasiuni surprinzătoare, minciuni spulberate și lecții de dragoste. Adevărul se dovedește a fi neașteptat și dureros, și, prin el, Arden devine atât catalizatorul dezvăluirilor, cât și al unui noi început.

 

„Un roman cu ritm alert, scene de acțiune pline de inventivitate și o poveste de dragoste fierbinte, care se dovedește, ca de fiecare dată, un câștigător.” Publishers Weekly

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 30 mai 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sandra Brown
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 312
ISBN : 978-630-319-906-1