dreambooks 70

- 29%

Insula noptii (vol. 70)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 06.08.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Talia March, Pallas Llewellyn și Amelia Rivers, legate de noaptea despre care nici una dintre ele nu își amintește nimic, sunt hotărâte să afle adevărul despre ce li s-a întâmplat cu adevărat cu ceva luni în urmă ‒ o experiență care a scos la iveală abilități psihice remarcabile în fiecare dintre ele. Ele bănuiesc faptul că au fost folosite pe post de cobai cu ani în urmă și că mai sunt și alții în aceeași situație ‒ nu le rămâne decât să găsească lista. Când Talia urmează o pistă sugerată de Phoebe, o admiratoare înfocată a podcastului lor, ea constată că aceasta a dispărut.

Însă Talia nu este singura care o caută pe Phoebe. Luke Rand, un bărbat vânat și bântuit care este în căutarea aceleiași liste ca Talia apare odată cu ea la locul de întâlnire stabilit cu Phoebe. E clar că el are propriul plan, și cei doi sunt pe loc bănuitori unul în privința celuilalt. Însă când un criminal pornește pe urmele lor, înțeleg că nu le rămâne decât să își unească forțele pentru a le găsi pe Phoebe și lista mult căutată.

Investigația dificilă îi conduce pe Talia și Luke într-un loc retras de pe Insula Nopții, în zona nord-vestică a Pacificului. Locul acesta le promite clienților o experiență ieșită din comun. Odată ajunși acolo, cei doi constată că oaspeții sunt cu adevărat rupți de restul lumii, căci toate device-urile încetează să funcționeze pe acea insulă. Curând, devine clar faptul că Phoebe nu este prima persoană dispărută în grădinile ce înconjoară acel loc. Și apoi, are loc o primă crimă misterioasă…

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 iul. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Amanda Quick
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
ISBN : 978-630-319-902-3