LiteraBlog Cărți și albume de colecție marca DK în pachete speciale! Află cum le poți avea la tine în bibliotecă!

Cărți și albume de colecție marca DK în pachete speciale! Află cum le poți avea la tine în bibliotecă!

Cele mai frumoase cărți și albume de colecție marca DK, publicate de Editura Litera, pot fi comandate cu 20% reducere, transport gratuit și un cadou garantat la fiecare pachet. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de super-oferta Litera este să completezi formularul, aici.

Marea enciclopedie ilustrată cu 20% reducere, o lampă de citit cadou și transport gratuit la doar 199,20 lei!

Așează-te comod în fotoliu, aprinde lampa cu lumină caldă și deschide Marea enciclopedie ilustrată! În această atmosferă relaxantă, vei petrece momente minunate descoperind lumea în informații și imagini cum nu ai mai văzut. Setul conține: Marea enciclopedie ilustrată, scrisă de experți și având o prezentare științifică de ținută, această enciclopedie cu peste 4.000 de imagini din toate domeniile, poate fi propria ta librărie de cunoștințe în epoca digitală.

De la fizica cuantică la pătratul ipotenuzei, de la Roma antică la adâncurile oceanului, Marea enciclopedie ilustrată este o lucrare pentru familie, pentru studiu, pentru plăcerea de a descoperi lumea + CADOU Lampă elegantă și cu personalitate, potrivită unui cititor pasionat! Preț întreg 249 lei, preț redus 199,20 lei, transport gratuit.

Enciclopedia DK Mașini, trenuri, nave și avioane cu 20% reducere, o machetă Porche 911 cadou și transport gratuit la doar 103,92 lei!

Pornește pe drumul aventurii cu acest set grozav de care se vor bucura cei mici și cei mari deopotrivă. O enciclopedie spectaculoasă marca DK despre toate aparatele motorizate, alături de o super mașină – replică oficială a unui model emblematic – care poate fi tovarășul de joacă al celui mic sau care se poate odihni pe biroul de lucru al unui adult, pentru a-i aminti de pasiunile copilăriei.

Setul conține: Enciclopedia DK Mașini, trenuri, nave și avioane, cu peste 1 000 de imagini incredibile și plină de date fascinante, această enciclopedie te poartă peste pământ, în aer și în apă într-un vârtej amețitor + cadou Mașinuță de colecție, replică oficială și unică a unei mărci emblematice, realizată cu realism și o calitate deosebită. Scara 1:34 – 39, model metalic. Preț întreg 129,90 lei , preț redus 103,92 lei, transport gratuit.

Cartea interactivă de activități Scrie și șterge. Carte cu sunete – Alfabet cu sunete cu 20% reducere, un ursuleț de pluș cadou și transport gratuit la doar 79,92 lei!

Scrie, șterge și învață cu spor literele alfabetului! Când obosești, Martinel cel pufos va fi alături de tine pentru o binemeritată pauză de joacă. E atât de drăguț! Setul are o carte de activități interactivă Scrie și șterge. Carte cu sunete- Alfabet cu sunete, ce conține 26 de sunete și o melodie și un pix cu cerneală specială care se poate șterge cu buretele + CADOU Ursulețul Martinel, din pluș alb extrem de moale și plăcut la atingere, partenerul ideal pentru somn, lectură și joacă! Ursulețul are înălțimea de 30 de cm și un fular decorativ la gât. Preț întreg 99,90 lei , preț redus 79,92 lei, transport gratuit.

Volumul Scriitori. Viață și operă cu 20% reducere, un tote bag și agenda cititorului cadou și transport gratuit la doar 159,20 lei!

Iată setul ideal pentru orice pasionat de lectură: una dintre cele mai frumoase și mai documentate enciclopedii dedicate scriitorilor lumii, alături de un totebag personalizat de purtat cu orice ocazie și o agendă în care îți poți nota impresiile de lectură dar și ideile care pot face din tine un viitor scriitor. Îndrăznește să visezi! Setul conține:- Scriitori. Viață și operă, o spectaculoasă enciclopedie marca DK ce reprezintă o amplă celebrare a peste 100 de mari romancieri, poeţi şi dramaturgi din epoca medievală până în zilele noastre.

În plus, ai cadou accesoriul perfect, un tote bag din bumbac, creativ și urban, personalizat (Dim. 38 x 42 cm, cu mânere lungi de cca 70 cm) + CADOU Agenda cititorului ilustrată de Ana Fornoga (Mura), unul dintre cei mai talentați ilustratori din România (Cele 180 de pagini dictando, nedatate îți oferă posibilitatea să îți notezi cărțile pe care îți propui să le citești, ideile, impresiile de lectură. Formatul prietenos și ilustrațiile originale ale copertei te vor inspira să dai frâu liber gândurilor și imaginației).Preț întreg 199 lei , preț redus 159,20 lei, transport gratuit.

Scurta istorie a Românilor, într-o ediție specială cu autograful autorului, cu 20% reducere și transport gratuit la doar 95,92 lei!

Un volum în ediție specială (cartonat, ilustrat, 528 pagini) pe care orice român trebuie să îl aibă în bibliotetecă, este disponibil, în serie limitată, cu AUTOGRAFUL autorului! Viața trecută a poporului român este plină de întâmplări de toate felurile, de la munca de fiecare zi la petreceri pline de fast, de la războaie nimicitoare la înălțarea de impresionante biserici, de la scrierea cărților la horele cântate și jucate de fete și flăcăi, de la iubiri și doruri la uri și plângeri, de la dărnicie la egoism etc.

Ioan-Aurel Pop este președinte al Academiei Române, profesor și rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, autor și coautor a peste 70 de cărți, tratate și manuale și a peste 500 de studii și articole. Este Doctor Honoris Causa a 10 universități din țară și din străinătate și membru al unor academii și societăți savante străine. A fost visiting professor al unor universități din SUA, Italia, Franța, Ungaria și Austria. Scurta istorie a românilor publicat la Editura Litera este un volum must have și must read. .Preț întreg 119,20 lei , preț redus 95,92 lei, transport gratuit.

Exclusiv aici vei găsi pachete cu cadouri, reduceri și transport gratuit la cărți și albume și enciclopedii de excepție! Alege-le pe toate sau pe preferatul tău! Ofertă în limita stocului disponibil!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.