LiteraBlog Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu

Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu

Noul sezon de podcast Litera #CuVoceTare se deschide cu o conversație despre empatie, consens social, sănătate și nevoia de reformă sistemică în domeniu.

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu nu fac doar un spital, ci au construit o comunitate: cea a dăruitorilor. La invitația Ioanei Bâldea Constantinescu au vorbit #cuvocetare despre ce ne doare în sistemul public de sănătate, despre fragilitatea resursei umane, despre nevoia imensă de spații decente și relații empatice, de protocoale clare și de updatări frecvente ale informației profesionale în tratarea oricărui om.

Suntem sau nu suntem mai mult decât bolile și circumstanțele noastre, mai mult decât puterea noastră financiară și mai mult decât relații și cunoștințe atunci când ne îmbolnăvim și avem nevoie de ajutor?

E o întrebare căreia și noi i-am căutat răspunsul și pe care vă invităm să o explorăm împreună în primul episod al acestui nou sezon.

URMĂREȘTE TEASER-UL #CUVOCETARE

URMĂREȘTE EPISODUL INTERGAL #CUVOCETARE

Episodul este disponibil de joi, 14 septembrie, pe Facebook și Youtube Litera, precum și pe blogul Litera, RSS, Google Podcasts, Apple Podcasts și pe voxa.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.