LiteraBlog CuVoceTare: S1E1. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu scriitorul Radu Paraschivescu. Portret de autor.

CuVoceTare: S1E1. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu scriitorul Radu Paraschivescu. Portret de autor.

Radu Paraschivescu e nu numai un scriitor versatil și prolific, ci și unul dintre cei mai talentați vorbitori actuali, care transformă orice comunicare într-o probă de expresivitate lingvistică, de amprentă auctorială declinată stilistic așa încât să intre cu ușurință în sfera memorabilului.

Vă invităm să urmăriți, în primul episod din noul sezon al podcastului Editurii Litera, #CuVoceTare, conversația pe care autorul a avut-o cu Ioana Bâldea Constantinescu despre creație și rutină, despre ultima lui carte și despre călătoriile care-i alimentează imaginația, despre madlene proustiene, despre mentorat și despre tot  ceea ce ar trebui rostit mai mult și mai des #cuvocetare. 

Podcastuil va fi disponibil din 16 martie pe blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, RSS.

#CuVoceTare e un podcast generalist pus în pagină audio-video de Editura Litera. Se difuzează bilunar, joia și este moderat de jurnalista Ioana Bâldea Constantinescu.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.