LiteraBlog CuVoceTare S1E2. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Cristina Stănciulescu. Viața pe continentul online

CuVoceTare S1E2. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Cristina Stănciulescu. Viața pe continentul online

Cristina Stănciulescu e jurnalist și influencer, face parte din #ACinceaPutere, are blog și experiență în tot ce înseamnă presă, de la televiziune la revistele glossy și de la radio la online. E intervievatoare, e om de comunicare, scrie despre educație, sănătate, lifestyle și literatură cu adecvare, umor și conștiință, cu know how și cu o amprentă proprie, rafinată de anii ei de redactor-șef, publisher, Celebrities PR și jurnalist pentru publicații și televiziuni dintre cele mai cunoscute.

Vă invităm să urmăriți conversația ei cu Ioana Bâldea Constantinescu despre hibridizarea profesională, despre existențele noastre online, despre letargii sociale, despre cărți și despre toate feliile de adevăr despre care ar trebui să vorbim mai des #cuvocetare.

Podcastul este disponibil din 30 martie pe blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, RSS.

#CuVoceTare e un podcast generalist pus în pagină audio-video de Editura Litera. Se difuzează bilunar, joia și este moderat de jurnalista Ioana Bâldea Constantinescu.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.