LiteraBlog Din 27 septembrie 2021, sărbătorim Zilele cititorului pe Litera.ro!

Din 27 septembrie 2021, sărbătorim Zilele cititorului pe Litera.ro!

În perioada 27 – 30 septembrie 2021, sărbătorim Zilele cititorului pe Litera.ro, eveniment dedicat prietenilor cărții, fără de care această poveste nu s-ar mai scrie. Pune-ți cărțile favorite în wishlist și pregătește-te pentru reduceri de până 80%, un kit literar cadou și un coș gratuit cadou în fiecare oră!

Așa cum v-am obișnuit, cele mai mari campanii de reduceri vin la pachet cu cadouri consistente! Ți-am stârnit curiozitatea? Iată un sneak peek cu doar una dintre surprizele pe care ți le-am pregătit pentru Zilele cititorului, zile dedicate ție!

Litera2561.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Stai alături de noi să afli ce îți pregătim!

Pregătește-ți whishlist-ul din timp, pentru că noutăți editoriale, precum Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări de Igor Bergler, Harta sentimentelor de Ana Merino, Dorința de Nicholas Sparks, Cartea copiilor pierduți de Kristin Harmen, Viața asta îți aparține de Tatiana de Rosnay, Flori aurii de toamnă de Susan Meisner, Transatlantic de Colum McCann, Secrete întunecate de Lisa Jewell vor beneficia de super-reduceri!

Litera2620.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Iar dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a-ți completa colecția cu un bestseller Litera, stai fără grijă! Titluri precum Femeia de la fereastră de A.J Finn, Portocala sângerie de Harriet Tyce, Îndoiala de Ashley Audrain, Sticletele de Donna Tartt și multe altele vor putea fi achiziționate la prețuri de neegalat!

În plus, în fiecare zi de la 09:00 dimineața până la 21:00 seara oferim un coș gratuit cadou. Tu îți faci lista de lectură, noi ți le oferim gratuit!

Alături de tine, cititorule, sunt mari actori ai scenei românești și jurnaliști, deopotrivă cititori, care îți urează un călduros „La mulți ani!” 

Fiți alături de noi pe Blog, Litera.ro, Instagram și Facebook, pentru a afla primii toate informațiile, astfel încât să beneficiați de promoție! 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.