- 30%

- 30%

Sticletele

Autor: Donna Tartt
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
64% of 100
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 34,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
34,93 lei
Theo Decker, un adolescent de treisprezece ani din New York, supravie╚Ťuie╚Öte ca prin minune unei explozii care ├«i omoar─â mama ├«ntr-un muzeu de art─â ╚Öi intr─â f─âr─â voia lui ├«n posesia unui mic tablou fascinant, preferatul mamei sale. Opt ani mai t├órziu, Theo lucreaz─â ├«ntr-un magazin de antichit─â╚Ťi, iar tabloul ascuns cu...

Theo Decker, un adolescent de treisprezece ani din New York, supravie╚Ťuie╚Öte ca prin minune unei explozii care ├«i omoar─â mama ├«ntr-un muzeu de art─â ╚Öi intr─â f─âr─â voia lui ├«n posesia unui mic tablou fascinant, preferatul mamei sale.

Opt ani mai t├órziu, Theo lucreaz─â ├«ntr-un magazin de antichit─â╚Ťi, iar tabloul ascuns cu grij─â devine pe nea╚Öteptate poarta de acces c─âtre lumea subteran─â a traficului cu opere de art─â.

O poveste plin─â de suspans, me╚Öte╚Öugit─â meticulos, asemenea unui tablou flamand, despre iubire ╚Öi art─â, despre pierdere ╚Öi obsesie, despre supravie╚Ťuire ╚Öi modelarea propriului destin, toate supuse ├«ntors─âturilor imprevizibile ╚Öi nemiloase ale sor╚Ťii.

 

O nara╚Ťiune at├ót de fermec─âtoare, ├«nc├ót e imposibil s─â ├«i rezi╚Öti... E o pl─âcere s─â cite╚Öti Sticletele. Publishers Weekly

 

Un roman dickensian superb, seduc─âtor, care te ╚Ťine cu sufletul la gur─â f─âr─â s─â-╚Öi piard─â nici o clip─â energia narativ─â. The New York Times

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
1248
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
110x165
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7658-0
Traducator(i):
attribute_icon
Justina Bandol
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  6 iul. 2021
Autor(i)  :  Donna Tartt
Numar pagini  :  1248
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  110x165
colectie  :  Carte Pentru Toti
Categorie  :  Literatura Moderna
ISBN  :  978-606-33-7658-0
Traducator(i)  :  Justina Bandol

Despre Donna Tartt

Donna Tartt

Donna Tartt este o scriitoare americană născută în 1963, în Greenwood, Mississippi. A studiat la University of Mississippi și la Bennington College.

În 1992 a publicat romanul Istoria secretă (The Secret History), care a înregistrat un succes fără precedent: primul tiraj s-a epuizat imediat, romanul a rămas pe lista bestsellerurilor timp de treisprezece săptămâni și a fost tradus în peste douăzeci și cinci de limbi.

Din aceeasi categorie

Vezi toate