LiteraBlog Joi, 13 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „O dorință pentru noi“, de Tillie Cole

Joi, 13 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „O dorință pentru noi“, de Tillie Cole

Joi, 13 octombrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea O dorință pentru noi, de Tillie Cole.

O poveste despre muzică…

O poveste despre vindecarea sufletului…

O poveste despre puterea atotcuprinzatoare a iubirii…

Cromwell Dean are 19 ani, este DJ-ul cu cea mai rapidă ascensiune din lumea muzicii dance electronice și adorat de mii de fani. Dar ni­meni nu îl cunoaște cu adevărat, nu știe ce se află în spatele tatuajelor și al piercingurilor. Nimeni nu-i știe culorile din suflet… până când în viața lui intră o fată într-o rochie violet. Ea reușește să vadă dincolo de zidurile pe care le-a ridicat între el și lume. Iar când Cromwell lasă în urmă Anglia pentru a studia muzica în Carolina de Sud, ultimul lucru la care s-ar fi așteptat era să o reîntâlnească. Și ca ea să-i rămână în minte și în suflet ca o simfonie.

Bonnie Farraday trăiește pentru muzică. O primește în inima ei și nu poate înțelege cum cineva atât de talentat cum este Cromwell poate să fugă de ea. Pentru el, muzica simfonică e trecutul lui, o traumă și o supraîncărcare de emoții care îl copleșesc.

Bonnie este o explozie de culori în bezna lui Cromwell, e atingerea care îi domolește demonii. Iar el este cel care îi face inima frântă să se revitalizeze.

Dar Bonnie are și ea propriile tenebre, iar Cromwell devine lumi­na ei călăuzitoare. El îi aduce muzica în inima fragilă, printr-o simfo­nie inovatoare pe care doar el este în stare să o compună.

Simfonia speranței și a iubirii.

O simfonie care spune povestea lor.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 39,99 lei!

Despre Tillie Cole

Tillie Cole s-a născut într-un mic orășel din nord-vestul Angliei și a absolvit Newcastle University, cu o diplomă în Studii religioase. Timp de zece ani a călătorit în toată lumea alături de soțul său, iar romanul său de debut a apărut în 2013. De atunci a scris peste 25 de romane, abordând genuri precum contemporary romance, dark romance, young adult și new adult.

Până în prezent, romanele ei au fost traduse în peste 20 de limbi.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.