- 35%

Razboiul celor doua regine

Nota ta:
84 % of 100
RRP: 69,90┬álei Pre╚Ť special 45,44┬álei
în stoc

Estimare livrare: 07.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 69,90┬álei Pre╚Ť special 45,44┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Din disperarea coroanelor auriteÔÇŽ

Casteel DaÔÇÖNeer este perfect con╚Ötient de faptul c─â nu sunt mul╚Ťi la fel de par╚Öivi ╚Öi de r─âzbun─âtori ca Regina de S├ónge, dar nimeni, nici m─âcar el, nu ar fi putut s─â se preg─âteasc─â pentru zguduitoarele dezv─âluiri. Amploarea a ceea ce a f─âcut Regina de S├ónge este de neimaginat.

╚śi n─âscut─â din carne de muritorÔÇŽ

Nimic nu o va opri pe Poppy de la a-l elibera pe Regele ei ╚Öi de la a distruge tot ce pre╚Ťuie╚Öte Coroana de S├ónge. Sus╚Ťinut─â de paznicii zeului primitiv al vie╚Ťii ╚Öi de v├órcolaci, Poppy trebuie s─â ├«i conving─â pe generalii Atlantiei s─â accepte ca r─âzboiul purtat s─â se duc─â ├«n condi╚Ťiile stabilite de ea ÔÇĺ pentru c─â de data asta chiar nu au cum s─â dea ├«napoi. Nu dac─â ├«╚Öi doresc s─â creeze un viitor ├«n care ambele regate s─â coexiste ├«n pace.

Se ridic─â o mare for╚Ť─â primitiv─âÔÇŽ

├Ämpreun─â, Poppy ╚Öi Casteel sunt nevoi╚Ťi s─â adopte tradi╚Ťii vechi ╚Öi noi pentru a-i ╚Ťine ├«n siguran╚Ť─â pe cei dragi ╚Öi a-i proteja pe cei care nu se pot ap─âra singuri. ├Äns─â r─âzboiul este doar ├«nceputul. For╚Ťe primitive antice au ├«nceput s─â se fr─âm├ónte, dezv─âluind groz─âvenii ce au ├«nceput cu mult timp ├«n urm─â. Pentru a pune cap─ât intrigilor Reginei de S├ónge, Poppy ar putea fi nevoit─â s─â devin─â ceea ce a fost profe╚Ťit c─â va deveni ÔÇĺ lucrul de care se teme cel mai r─âu.

Vestitoarea de Moarte și de Distrugere.

Despre Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout

Pe primul loc ├«n topul New York Times ╚Öi ├«n r├óndul autorilor interna╚Ťionali de bestselleruri, Jennifer L. Armentrout locuie╚Öte ├«n Charles Town, West Virginia.

Scriitoare prolific─â, ea declar─â c─â dedic─â scrisului opt ore pe zi, iar ├«n rest ├«╚Öi petrece timpul citind, urm─ârind filme cu zombie sau plimb├óndu-se ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei ╚Öi cu c├óinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat na╚Ötere ├«n orele de matematic─â, c├ónd scria nuvele...

Armentrout scrie literatur─â paranormal─â pentru adolescen╚Ťi, c─âr╚Ťi de science fiction, fantasy ╚Öi romance contemporan.

Opera ei e publicată de edituri importante și a primit numeroase premii, ce îi atestă valoarea.

Unul dintre romanele sale pentru adolescen╚Ťi, Obsidian, urmeaz─â s─â fie ecranizat.

Este considerat─â un autor ÔÇ×hibridÔÇť, care ╚Öi-a publicat cu succes c─âr╚Ťile ├«n regim de self-publishing, av├ónd ╚Öi contracte cu mici publica╚Ťii independente sau cu edituri clasice. De asemenea, Armentrout ini╚Ťiaz─â evenimente anuale ce adun─â laolalt─â peste o sut─â de autori de bestselleruri pentru adolescen╚Ťi ╚Öi adul╚Ťi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 2 sept. 2022
Colectie : New Moon
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 768
ISBN : 978-606-33-9503-1