LiteraBlog Joi, 21 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă: „În acea noapte“, de K.I. Lynn

Joi, 21 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă: „În acea noapte“, de K.I. Lynn

Joi, 21 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge carea În acea noapte, scrisă de K.I. Lynn.

O NOAPTE MAGICĂ…

O PASIUNE NESTĂPÂNITĂ…

O COMPLICAȚIE NEPREVĂZUTĂ…

Ajunul Anului Nou și o petrecere pe care o aștepta cu mare nerăbdare îi aduc Natashei o noapte magică, petrecută în brațele lui Richard, un bărbat pasional, alături de care ar fi rămas toate nopțile din viața ei, chiar dacă abia îl cunoscuse. Dar următoarele două săptămâni în care el nu o mai caută deloc, un test de sarcină pozitiv schimbă totul și îi dă complet viața peste cap. Asta până într-o zi când Natasha intră în sala de conferințe a firmei la care lucrează pentru a participa la o ședință și pentru a-l cunoaște pe noul vicepreședinte al departamentului de finanțe. Însă acesta nu este un bătrân plictisitor și cu părul alb, așa cum se așteptase ea, ci e chiar Richard Bennett, tatăl copilului ei încă nenăscut, bărbatul în brațele căruia trăise cea mai fierbinte noapte din viața ei. Iar lucrurile se complică și mai tare. Deși Natasha și Richard locuiesc în orașe diferite, iar el este șeful ei, între cei doi arde o pasiune de nestăpânit, care îi aduce tot mai des împreună. Totuși, faptul că urmează să aibă un copil împreună, dar văd viitorul complet diferit, îi obligă să facă o alegere, chiar dacă e una dureroasă.

CE SPUN CRITICII DESPRE ÎN ACEA NOAPTE

„Un roman sexy și amuzant, care te atrage imediat într-un roller coaster de emoții din care cu greu te poți desprinde!“ (LoveReading)

DESPRE K.Y. LYNN

K.I. Lynn este o nouă autoare de romane de dragoste pentru adulți, cunoscută pentru seria sa foarte populară Breach. Ea și-a făcut debutul publicistic când a publicat Breach în 2013, care a dat naștere seriei cu același nume. Lynn a spus că și-a trăit viața cu o pasiune pentru artele creative, care a variat de la pictură la ceramică muzicală și apoi, în cele din urmă, scris. Personajele ei veniseră ca de nicăieri și alergau prin mintea ei, refuzând să trăiască și să-și pună în practică poveștile. Dar ea avea să fie distrasă de treburile vieții și nu a apucat să scrie decât foarte târziu în viață. Odată ce și-a publicat romanul de debut și a devenit un bestseller, a devenit cucerită de arta povestirii.

Lynn a avut unul dintre cele mai neconvenționale începuturi în cariera ei de scriitoare, deoarece a început să scrie și să-și posteze poveștile online. Nu s-a gândit prea mult la poveștile ei până când stilul ei de scris puternic și diversele istorisiri au început să obțină aprecierea criticilor. Ea a spus că de obicei are o mulțime de idei care vin mai repede decât le poate pune pe hârtie, și asta înseamnă că două personaje sau povești nu sunt niciodată la fel. K.I. Lynn are acum peste douăzeci de romane pe numele ei și a contribuit, de asemenea, la seria Blackout.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.