LiteraBlog Joi, 5 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Orașul Semilunii. Casa Cerului și a Aerului “, de Sarah J. Maas

Joi, 5 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Orașul Semilunii. Casa Cerului și a Aerului “, de Sarah J. Maas

Joi, 5 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Orașul Semilunii. Casa Cerului și a Aerului, de Sarah J. Maas.

Bryce Quinlan și Hunt Athalar încearcă să revină la normalitate – poate că au salvat Orașul Semilunii, dar, cu atâtea schimbări în viețile lor din ultima vreme, vor mai ales o șansă de a se relaxa. De a o lua mai încet. De a-și da seama ce le rezervă viitorul.

Asterii s-au ținut de cuvânt până acum, lăsându-i pe Bryce și Hunt în pace. Dar, odată cu rebelii care diminuează puterea Asterilor, amenințarea pe care o reprezintă conducătorii crește. Pe măsură ce Bryce, Hunt și prietenii lor sunt atrași în planurile rebelilor, alegerea devine clară: să păstreze tăcerea, în timp ce alții sunt oprimați, sau să lupte pentru ceea ce este corect. Iar ei nu s-au priceput niciodată să păstreze tăcerea.

În această continuare sexy și plină de acțiune a bestsellerului Casa Pământului și a Sângelui, Sarah J. Maas țese o poveste captivantă despre o lume pe cale să explodeze – și despre oamenii care vor face orice pentru a o salva.

CE SPUN CRITICII DESPRE ORAȘUL SEMILUNII. CASA CERULUI ȘI A AERULUI

O adevărată lecție despre cum se creează o lume în ficțiune. Nu ratați această carte!“ (Charlaine Harris, autoarea romanelor care au inspirat serialul True Blood)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 69,90 lei!

DESPRE SARAH J. MAAS

Sarah J. Maas este autoare de bestsellere care au ajuns pe locul 1 în lista New York Times și sunt foarte apreciate la nivel internațional. A scris seriile Court of Thorns and Roses și Throne of Glass, iar acum lucrează la seria Orașul Semilunii. Cărțile ei au fost publicate în 37 de limbi.

Sarah s-a născut la New York, iar în prezent trăiește în Pennsylvania împreună cu soțul, fiul și un câine.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.