LiteraBlog Luni, 10 mai 2021, la toate chișcurile de presă: „Silkie, cea mai tristă pisicuță” de Holly Webb

Luni, 10 mai 2021, la toate chișcurile de presă: „Silkie, cea mai tristă pisicuță” de Holly Webb

Luni, 10 mai 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Silkie, cea mai tristă pisicuță, scrisă de Holly Webb. Apărută la Editura Litera în colecția „Prima mea lectură” cartea spune povestea unei fetițe care își dorește un animăluț de companie.

Islei îi place foarte mult să-și petreacă timpul în casa prietenei ei, cu motanul Pickle și cu Silky, superba pisicuță recent adoptată de la adăpost. Iar când familia lui Hailey pleacă pentru o noapte din oraș, Isla se oferă să ajute la îngrijirea pisicilor. E ocazia perfectă de a le dovedi mamei și tatei că ar putea să aibă și ea un animăluț! Dar și să observe că Silky e tare nefericită…

Citește și: Dosar de autor: Holly Webb, preaiubita autoare de cărți pentru copii

Holly Webb era editor de carte pentru copii când și-a publicat primele cărți la editura la care lucra. De atunci, a scris peste o sută de cărți pentru copii. În prezent, Holly locuiește în Berkshire cu soțul și cei trei fii ai ei. De fiecare dată când încearcă să scrie la laptop, pisicile sale își găsesc mereu de lucru pe lângă ea.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 19.90 lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.