LiteraBlog Luni, 26 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Charlie, pisoiul singuratic” de Holly Webb

Luni, 26 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Charlie, pisoiul singuratic” de Holly Webb

Luni, 26 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Charile, pisoiul singuratic, scrisă de Holly Webb. Apărută la Editura Litera în colecția „Prima mea lectură”, cartea spune povestea prieteniei dintre un băiețel pe nume Darcy și pisoiașul său numit Charlie.

Darcy își petrece toată vacanța împreună cu Charlie, dar, când începe școala, pisoiașul cel vioi rămâne singur și, plictisit, începe să exploreze. Darcy observă că Charlie dispare tot mai des de acasă și încearcă să-i acorde mai multă atenție. Dar, într-o bună zi, pisoiul nu mai vine înapoi. Oare se va întoarce vreodată?

Citește și: Dosar de autor: Holly Webb, preaiubita autoare de cărți pentru copii

Holly Webb era editor de carte pentru copii când și-a publicat primele cărți la editura la care lucra. De atunci, a scris peste o sută de cărți pentru copii. În prezent, Holly locuiește în Berkshire cu soțul și cei trei fii ai ei. De fiecare dată când încearcă să scrie la laptop, pisicile sale își găsesc mereu de lucru pe lângă ea.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 19.90 lei! Cartea este disponibilă și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.