LiteraBlog Marți, 06 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Aici și acum“, de Santa Montefiore

Marți, 06 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Aici și acum“, de Santa Montefiore

Marți, 06 septembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Aici și acum, de Santa Montefiore.

Când ai putea pierde totul într-o clipă, tot ceea ce contează este aici și acum…

Marigold și-a petrecut zilele având grijă de cei din jurul ei, împletind viața de familie cu gestionarea magazinului local. Când se trezește că începe să uite lucruri, toată lumea o pune repede pe seama vârstei. Dar ceva nu este în regulă și devine din ce în ce mai greu pentru cei din jur să ignore aceste pierderi de memorie.

Pe măsură ce starea lui Marigold se înrăutățește, pentru prima dată familia ei trebuie să găsească modalități de a o proteja pe femeia care a avut întotdeauna grijă de ei. Disperată să-și arate sprijinul, comunitatea locală se reunește pentru a-i arăta că pierderea amintirilor nu contează, atunci când există oameni care își vor aminti în locul tău…

Ce spun criticii despre Aici și acum

„Plină de personaje minunate, este o carte amuzantă, tristă, emoționantă și înduioșătoare, care tratează cu tandrețe un subiect dificil. Să țineți o batistă la îndemână…“ (Choice Magazine)

Despre Santa Montefiore

Născută în Anglia în 1970, Santa Montefiore a crescut la o fermă din Hampshire. A studiat limbile spaniolă și italiană la Universitatea Exeter și a petrecut o bună parte din anii ’90 la Buenos Aires, unde a copilărit mama ei. Locuiește la Londra împreună cu soțul ei, istoricul Simon Sebag Montefiore, și cei doi copii, Lily și Sasha.

Romanele Santei Montefiore au fost traduse în 25 de limbi și vândute în peste șase milioane de exemplare în Europa.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.