LiteraBlog Marți, 1 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fata de pe stâncă” de Lucinda Riley

Marți, 1 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Fata de pe stâncă” de Lucinda Riley

Marți, 1 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă ajunge volumul Fata de pe stâncă, scrisă de Lucinda Riley. Cartea spune povestea Graniei Ryan, o femeie care, tulburată de o pierdere recentă se întoarce în Irlanda, în brațele familiei ei iubitoare.

Și aici, pe vârful unei stânci, a întâlnit-o pe tânăra Aurora, care îi va schimba definitiv viața. Atrasă în mod misterios de Aurora, Grania descoperă că poveștile familiilor lor se întrepătrund într-un mod straniu.

De ce un secret din 1914 a provocat un secol de suferință?

De la o iubire dulce-amară în Londra cuprinsă de război, la o relație problematică în New Yorkul din prezent, de la devotamentul pentru un copil găsit la amintirile uitate, legate de un frate pierdut, familiile Ryan și Lisle, din trecut și din prezent, au fost unite timp de un secol. În cele din urmă, intuiția și remarcabilul spirit al Aurorei vor fi cele care ajută la ruperea vrăjii și dezlegarea de trecut.

Citește și: Dosar de autor: Lucinda Riley, autoarea celebrei serii „Cele șapte surori”, apărută la Editura Litera

Povestea Aurorei, răscolitoare, motivantă și emoționantă, vorbește despre triumful speranței în fața pierderii.

Ce spun criticii despre Fata de pe stâncă

Una dintre cele mai bune autoare ale genului… detalii istorice excelente, poveste de dragoste înduioșătoare și un mister care ne ține pe jar.” (The Historical Novel Society)

Despre Lucinda Riley

Lucinda Riley, autoarea îndrăgitei serii „Cele șapte surori“, este autorul lunii pe Litera.ro. Născută în Irlanda, într-o familie de artiști, Lucinda Riley și-a început cariera pe scenă, ca actriță de film, teatru și televiziune. La 23 de ani însă a făcut mononucleoză, boală ce a ținut-o la pat o perioadă, dar care s-a dovedit fertilă: în aceeași perioadă a luat naștere prima ei carte, Lovers and Players.

Viața ei s-a schimbat și mai mult după ce a aflat că e însărcinată chiar la petrecerea de lansare a primei sale cărți. De atunci a publicat peste 20 de titluri, traduse în peste 37 de limbi și care s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.