LiteraBlog Marți, 1 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Primăvara târzie” de Mary Ellen Taylor

Marți, 1 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Primăvara târzie” de Mary Ellen Taylor

Marți, 1 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Primăvara târzie, de Mary Ellen Taylor.

Două femei aflate la distanță de generații…

Un roman de dragoste plin de secrete și mister

Însărcinată și încă îndurerată de moartea logodnicului ei, istoricul Megan Buchanan merge înainte cu proiectul ei de vis, acela de a readuce la gloria sa originară cabana de vânătoare pe care stră-străbunicul ei a construit-o pe coasta de est a Virginiei. Cu ajutorul celui mai bun prieten al logodnicului ei, va reuși cu siguranță să atragă venituri din turism, atât de necesare pentru Cape Hudson, un oraș plin de istorie din Sudul american.

Lui Megan îi atrage însă atenția Casa de primăvară, căsuța îngrijitorului, aflată pe același teren, care deține o istorie interesantă. Megan găsește într-o ascunzătoare o legătură de scrisori vechi, care o poartă în lumea fascinantă și plină de secrete a unei tinere, pornite cu un secol în urmă în propria aventură de vis. Însă și Megan are secrete.

Acum, pe măsură ce trecutul femeii se dezvăluie, Megan va descoperi mai multe despre ea însăși și despre încărcătura emoțională a relațiilor de familie, care poate fi gestionată alături de cei pe care îi iubești și în care ai cea mai mare încredere.

Ce spun criticii despre Primăvara târzie

Personaje captivante, un strop de mister și o emoționantă descoperire de sine ridică acest roman mult deasupra altor povești aparținând genului.“ (RT Book Reviews)

Te-ar mai putea interesa și:

Despre Mary Ellen Taylor

Născută în sudul Statelor Unite, Mary Elleen Taylor își arată dragostea față de statul său de  origine, Virginia, în romane  centrate pe viețile femeilor din ziua de azi, precum Conacul cu amintiri (Winter Cottage),  Primăvară târzie (Spring House) și Parfumul dulce al verii  (Honeysuckle Season).

Mary Ellen este cunoscută în Statele Unite și sub pseudonimul Mary Burton, autoare de bestsellere de suspans pe listele New York Times și USA Today. A publicat în total peste patruzeci și cinci de romane și mai multe nuvele.

Atunci când nu călătorește și nici nu este ocupată cu scrisul, Mary Ellen își petrece timpul împreună cu soțul ei, bucurându-se de intimitatea căminului lor și răsfățându-și cei trei teckeli miniaturali, Buddy, Bella și Tiki.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.